Äntligen fredag!

Barnen är friska, solen skiner och roliga planer nu i helgen väntar.

Längtar!

Någon mer än jag som faktiskt ser framemot att börja klä på sig lite mer nu? Har haft smygpremiär för byxor denna vecka efter att ha gått runt i kjolar/shorts eller klänningar den senaste månaden. En outfit som jag gärna kopierar rakt av nu till höststarten är Tilde Frölings. Så snyggt att kombinera jeans med jeans.

Kollage Tilde Fröling
1 skjorta | 2 jeans | 3 solglasögon | 4 klocka | 5 skor | 6 väska

3 kommentarer till “Jeans till jeans 

  1. Ja vad snyggt! Trivs oxå bäst i jeans, men nu har det varit ”våga vägra höst” så sommarklänning har varit på 😉 kram

  2. Supersnyggt! Har dock vägrat jeans hela sommaren och inte tagit på mig dem än :). I helgen lovar de fint väder så jag väntar nog lite till. Annars bor jag mest i jeans.

    Låter som du har en härlig helg framför dig! Kram Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *