Och så var även denna helg snart förbi. 

En helg som inte sett ut som alla andra. För nu var det ju nämligen våra små killar som fick bestämma hur dagarna skulle se ut. Eller iallafall till en viss gräns. Och med lite hjälp. Att få välja aktiviteter helt fritt ( typ?!?) är faktiskt rätt svårt men när vi föräldrar satte ihop ett gäng förslag  blev det genast lättare.

Det blev Leos Lekland i lördags och bio i idag! 

Denna helg jag kommer minnas med  ett stort leende och jag vet att killarna verkligen uppskattade den med.

 

Kan för övrigt verkligen rekommendera Leos Lekland i Täby. Killarna har varit där tidigare men det var premiär för min del. Och jag blev positivt överraskad. Stort, fräscht och det bästa: Det fanns massor av glutenfria alternativ att välja på för Adam. Det fanns en lista framme vid kassan där alla allergener presenterades tydligt. Det är verkligen en lyx. Att slippa ifrågasätta precis allt vid varje måltid. 

Hit kommer vi garanterat åka igen. 

3 kommentarer till “En dag på Leos lekland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *