Ärtig liten drink

På riktigt, hur underbar är inte Tina Nordström?!  Jag tokgillar henne och hennes underbara energi! Allt hon lagar låter ju så gott och nu har hon fått mig att fastna för något som jag bara måste testa!

Nämligen att dricka ärtor!

Låter ju inte riktigt klokt men efter att ha spanat in videon blev jag riktigt sugen. Både låter och ser riktigt gott ut. Att blanda i grönsaker i smoothien har jag provat och gillar´t så varför inte testa i drinken också?!

Ebba Spritzer Cocktail, 4 glas

Ärtpuré
4 dl ärter
3 dl vatten

Mått per drink:
3 msk krossad is
1,5 dl ärtpuré
2 dl grape tonic
saft från ¼ lime
2 myntakvistar

Mixa till en slät puré, sila genom finmaskig sil och låt kallna i kyl. Häll upp krossad is i glaset. Tillsätt ärtpuré, limejuice och myntakvistar. Toppa med grape tonic. Rör runt med sugrör och njut den iskall
Tips! Variera din Ebba spritzer cocktail genom att ersätta grape tonic med äppeljuice.

En reaktion på “Ärtig liten drink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *