Fyndtips!

I söndags hann vi med att röja och plocka undan en hel del här hemma och vips så fylldes förrådet på med sånt som ska kastas/skänkas/säljas.

Så i veckan tänkte jag faktiskt passa på att lägga ut lite saker på Citibboard. Sveriges största nätloppis!

Så smidigt och samtidigt stort plus för att det är HELT gratis.

 Hittade några fina Eams-liknade stolar som jag blev lite sugen på. Kanske inte det mest praktiska med vita stolar och små barn men jag tycker att det är så snyggt! Synd bara att inte stolarna fanns i närheten av mig men som sagt, jag får försöka hålla lite utkik. Vem vet, jag kanske hittar ett nytt matbord OCH stolar. Hade ju varit kanon! Andreas som vägrar köpa nytt matbord med tanke på barnen men om jag kanske lyckas hitta ett begagnat i fint skick kanske jag lyckas övertala honom:)

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *