Lite julinspiration

Jag kan inte låta bli!

Om 72 dagar är det faktiskt självaste julafton.

Galet!

Jag älskar julen och allt vad det innebär. Jag längtar efter det traditionsenliga julpysselet med mamma och svärmor, lussekatterna (så sjukt sugen så jag funderar start på att provbaka några inom kort), all julmusik, förberedelser, barnens förväntansfulla små ögon. Ja, listan kan göras lång.

En annan anledning till varför jag älskar julen är ju all mysig inredning. Finns ju hur mycket som helst och när det närmar sig julen önskar jag alltid att jag bodde på en stor herrgård så att jag kunde få plats med allt jag vill ha!

 
  

Precis så kände jag när jag såg ovanstående julbilder från Ellos. Vill ha allt!

3 reaktion på “Lite julinspiration

 1. Fröken M

  Här har du en till som ÄLSKAR julen med allt vad den innebär !! :)
  Jag pyntar gärna och bakar i mängder !

  Den där första stjärnan var ju hur fin som helst.
  En sån skulle jag vilja ha till resten av min ”stjärnsamling”.

  Kram

  Svara
 2. Lena - gott för själen

  Ja, gud så mysigt det är med julen! Längtar lite extra mycket i år. Förra året var vi i California över julen, så jag kände inte ens innan att det var nån idé att köra värsta julrejset. Hade lite sparsamt med adventsprylar. Så trist när alla bloggar svämmade över alla breddar med julpynt. Men i år laddar jag igen!

  Kram Lena

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *