Pannkakstorsdag

Torsdag och med tanke på att jag ska iväg ikväll så tror jag att det finns en chans att killarna övertalar Andreas om att få pannkakor till middag. Jag tycker egentligen inte att pannkakor är någon vidare middag. Om man inte lyckas få killarna att äta soppa först förstås;) Men jag har ju som sagt inte lyckats med det hemma hos oss ännu.

Men till lunch eller mellis äter jag  gärna lite pannkakor

 I helgen provade jag min nya Pannkakspanna ( från Kitchemtime) som dessutom är på kampanjpris. Nu endast 299kr! Så smidig och nu blev pannkakorna precis så där frasiga och goda som jag vill ha mina pannkakor! 

Pannkakspanna

Glutenfria pannkakor ( jag brukar behöva dubbla detta recept)

2 dl finmix
1/2-1 tsk salt
1 tsk socker
4 st ägg
5 dl mjök
flytande margarin/smält smör

Blanda samman finmix, salt och socker. Tillsätt mjölken sakta och rör hela tiden för att undvika klumpar. Blanda i äggen, ett i taget och till sist ska smöret hällas i smeten. Grädda på medelhög värme i någon minut på varje sida.

2 reaktion på “Pannkakstorsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *