Shoppingkväll på Geist och fredagsmys

Så var det fredag med fredagsmys och allt vad det nu innebär. En god pastarätt, lite rött vin i glaset och efterföljande ryggläge i soffan resten av kvällen. Halvsovandes framför idol. Tror inre att vi ät helt ensamma om detta;)

Men igår var det andra bullar. Då kastade jag mig in i bilen efter jobbet och styrde mot Barkaby. Där hade nämligen Helen ordnat en liten shoppingkväll tillsammans med Butik Geist. 

En otroligt mysig butik som verkligen har det där lilla extra. Här blandas en mängd olika märken, både lyx och budget. För både dam och herr. Och förutom kläder så fanns det även en hel del heminredning och annat smått och gott. Så är ni i Barkarby måste kika in i denna mysiga butik( ligger bakom Ica maxi.)

Så i gott sällskap av min kära vän Kim spenderade vi ett par timmar i Barkarby och hade det sådär trevlig och roligt som man kan behöva en vanlig torsdag.

För mig blev det dock ganska sparsam shopping. Men ett par nya skinnhandskar blev det allt. Riktigt mjuka och sköna. Jofama kan verkligen sig grej, göra snygga och sköna skinnproduker.

3 reaktion på “Shoppingkväll på Geist och fredagsmys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *