För någon vecka fick jag hem en ny leksak till köket. Andreas suckade och tyckte att det var ”ytterligare en  apparat” som ska stå och ta plats. Men jag jublade. Och det gjorde nog han med efteråt när han insåg hur bra den faktiskt är.

Jag tokgillar min nya Tefals snack collection som är ett flexibelt våffeljärn/smörgåsgrill med utbytbara plåtar. De två medföljande plåtarna gör toast och belgiska våfflor, men man kan även köpa till hela 10 andra tillbehör som gör t.ex. minimunkar, rån, piroger m.m.

Så smart och praktiskt! Och det bästa av allt. Plåtarna går att köra i diskmaskinen! Nu slipper vi med andra ord ha dubbel uppsättning av alla apparater i köket med tanke på att det faktiskt går att rengöra så bra. Med tanke på att Adam har sin glutenintollernas, och inte ska få i sig något gluten alls, så har vi  varit tvugna att ha två av allt annars. Men nu slipper vi det! Nu kan alla i familjen äta ex toast ( tidigare har vi fått ”passa på” när Adam inte varit hemma).

 

I helgen provade vi att göra amerikanska pannkakor.

 Riktigt smidigt och skönt att slippa stå och passa. Men det tog ju lite tid med tanke på att man ”bara” fick ut två åt gången och killarna är vana att äta ett gäng:)

 tefal plättar

Nu ser jag även framemot att testa de andra två som jag fick med men ska nog komplettera med ännu fler.

Så jag kan verkligen rekommendera Tefals snack collection! Speciellt om du har någon i familjen som är glutenintollerant men även om du, känner precis som Andreas, och blir tokig på alla olika apparater som man ska ha hemma i köket:)

2 kommentarer till “Snack Collection TEFAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *