Alf sällskapsspel

Man blir ju lite trött av mörkret. Idag har det verkligen inte varit särskilt bra väder. Regn, rusk och mörker. Hela dagen. Blä. Men men…

Status just nu här hemma i huset. De stora killarna sitter i lekrummet och spelar Fifa16 medan lillen jag och sitter med varsin padda/dator i knät. Men när man har varit aktiv och åkt skridskor på förmiddagen, fikat med kladdkaka( det är ju trots allt kladdkakans dag) så får man faktiskt slappa lite innan det är dags för middagsbestyren.

När jag satt och surfade runt nu efter lite julklappsinspiration hos Litenleker (en för mig helt ny webshop) hittade jag en klockren julklapp som jag klickade hem på en gång. Våra killar tycker att det är otroligt roligt med allt som har med bajs,prutt och kiss att göra. Så detta spel kommer att bli en succé!

Bajsboule (Alf)

Killarna har redan så mycket leksaker så vi ska nog försöka köpa lite mer sällskapsspel som julklappar istället. Och jag hittade flera roliga sällskapsspel från Alf som jag har skrivit upp på önskelistan nu också, som bla S K B Räddar Siffermonster.

Att umgås med barnen och spela spel är ju så mysigt! Kvalitétstid deluxe!

Detta är ett sponsrat inlägg.

En reaktion på “Alf sällskapsspel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *