By Malene Birgers flaggskeppsbutik

Så blev det måndag igen. Att tiden ska gå så fort?!

Nu när vi börjar närma oss mitten av november känner jag mig faktiskt redo för lite snö och kyla. hellre det än regn, blåst och ett konstant mörker som vi haft de senaste dagarna.

Och ännu en anledning till att jag är mer än redo att möta kylan är att jag vill börja använda min älskade halsduk från By Malene Birger. Jag fick nämligen en slant insatt på mitt konto under Köpenhamnsresan så det blev genast ett besök till By Malene Birgers underbara flagskeppsbutik! Och vilken butik sen då?! Så tjusig och servicen var helt underbar. Vi hann knappt kliva in i butiken innan vi stod med ett glas champagne i ena handen och specialgjord choklad i den andra. Lyxigt värre!

Jag hade gärna önskat att jag haft några extra nollor på kontot för jag hade verkligen kunnat gå lös i den butiken!

Men det blev iallfall världens mysigaste halsduk. Och det är verkligen inte fy skam det heller. Ljuvlig är bara förnamnet!

2 reaktion på “By Malene Birgers flaggskeppsbutik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *