Vissa kvällar är jag helt klart mer produktiv än andra. Ibland blir det soffläge framför tv:n direkt när barnen somnat men ibland är det raka motsatsen. Som i går. Då hann jag bla med föräldramöte, baka bröd och göra egen müsli. Plus soffläge framför Modus ( så bra!)
Och brödet blev verkligen så gott. Doften av nybakat bröd är verkligen något utöver det vanliga.
Kesobröd
Mixa:
250 gram keso
6 ägg
Rör ihop:
2 msk fiberhusk
5 tsk bakpulver
3 msk kokosmjöl
1,5 dl mandelmjöl
1,25 dl kruskakli/fibrex
1/2 dl chiafrön
1 dl blandade hackade nötter (jag använde sötmandel, solroskärnor,hasselnötter och pumpakärnor)
2 msk deodoriserat kokosfett ( jag använde vanlig rapsolja)
lite salt
Blanda ihop allt och häll i smord form. Strö lite solrosfrön eller andra frön ovanpå. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
Går utmärkt att frysa!
Mmmm…Känner riktigt den ljuvliga doften av nybakat ♥ ….
/Kram till dig & ha en underbar dag!
Mumsigt med kesobröd. Det var länge sen
Vad skönt när man får det gjort en del. Kram
Visst är det så, att man hinner/orkar olika mycket olika kvällar 😉
Så gott med nybakt bröd!
Kram/Maria
Så gott det sr ut och vilken vacker bild.
Kram
Ser jättegott ut! Visst är det olika hur alert man är, jag är precis likadan. Kram
Men så gott med nybakt!