Få riktiga pengar tillbaka med Bonusbay

Min status just nu.

 

Trots att jag shoppade loss ordentligt på Gekås igår så är jag inte riktigt klar med alla julklappar. Så jag sitter och försöker spana runt på nätet också. Jag tänker inte ge mig ut julklappskaoset i köpcentrumen, jag har köat och trängts tillräckligt för i år:)

Så, förutom Gekås, kommer resten av inköpen ( förhoppningsvis) shoppas via nätet.

Och när jag shoppar kommer jag definitivt använda mig av Bonusbay ( hur kan jag ha missat den tidigare?!?) . Att bli medlem är helt gratis. När man är medlem kan man handla i nästan 400 butiker ( bla. Ellos, By Malene Birger, Clas Ohlsson, Lagerhaus mm) och få bonus, riktiga pengar tillbaka. Antingen direkt till bankkonto eller paypal.

Klockrent!

Detta är ett sponsrat inlägg.

2 reaktion på “Få riktiga pengar tillbaka med Bonusbay

 1. Fröken M

  Jag får nog testa Bonusbay också då !
  Får att få pengar tillbaka på sånt som man ändå ska handla är ju grymt :)
  Och handla - det gör man ju rätt mycket. Speciellt nu inför jul !!
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *