Tävling: Adventskalender 2015- första advent

Nu är det dags att presentera den första  tävlingen i min adventskalender. Jag har försökt ordna så bra variation som möjligt och samtliga vinster är utvalda av mig personligen så det känns riktigt skoj att få ordna årets julkalender!

Ajlajk är ett märke som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv flera smycken, kläder och numera även lite accessoarer( längtar efter mössan som är på väg också)därifrån. De är verkligen ljuvliga!

Ajlajk

Ajlajk sponsrar nu min adventkalender med ett valfritt halsband(till ett värde upp till 349kr)!

ajlajk halsband

Reglerna är enkla, svara på frågan:

– När grundades Ajlajk?

Motivera även varför just DU ska bli den lycklig vinnaren och vilket halsband du hade valt ( länka gärna från hemsidan) om du vann ( Det går självklart bra att skicka vinsten vidare till en annan mottagare också om så önskas)! (Jag kommer att hålla kommentarsfältet dolt tills tävlingen är avslutad)

Blir givetvis glad om du även delar tävlingen på sociala medier och gillar Ajlajk på Facebook eller Instagram (@ajlajksweden) så att ni kan ta del av alla nyheter och erbjudanden.

Tävlingen pågår t.om den 5/12 och vinnarna meddelas på bloggen dagen efter.

Stort lycka till!

26 reaktion på “Tävling: Adventskalender 2015- första advent

 1. Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med i den fina kalendern :)
  SVAR : år 2010.
  Jag har gillat sidan på fb
  jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  jag har inte instagram , men hakar på ändå!1 :)
  Jag vill ju vinna för jag är typ smycketsgalen och ser det som en superbra acessoar att variera min klädsel med . detta skulle jag självklart välja :) http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-169-halsband-med-buddha-j28 för det är helt galet snyggt :) <3

  Svara
 2. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag gillar på facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer och delat på instagram, malinsvenskbjorck.
  Det grundades 2010.
  Skulle vilja ha halsbandet J3, svart om jag vinner.
  Har upptäckt att jag älskar halsband med tofsar på, haha.
  Fick ett I present och bar det eftersom det varit en gåva . Döm om min förvåning när det blev favorit halsbandet!
  Men det är vitt och nu till vintern och speciellt till min gråa nyårsklänning, skulle jag så gärna vilja ha ett svart.
  Vill vara extra fin på nyår i år, vi ska ha vår första nyårsfest sen vi träffades 2001:)
  Ha en fin första advent!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

  Svara
 3. Kim

  Grundades 2010 och skulle jag ha den fenomenala turen att vinna skulle jag välja detta halsband med svart tofs:

  http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/j50g-halsband

  Motiveringen är för att jag inte äger något ur kollektionen så att vinna detta skulle vara otroligt roligt och efter att nu gått igenom hela webshopen och sett flera underbara plagg skulle detta då inte bli det sista:-)

  Svara
 4. My

  Klart man vill vara med !
  Svaret är 2010
  om ja g har turen att vinna vill ja ha http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-106-halsband-j50silver
  Hade passat mig perfekt! Och hade piffat upp vilken outfit som helst. Därför hoppas jag på lite tur 😉

  Svara
 5. Suzanna Andersson

  Vad härligt med en adventskalender.
  2010 grundades Ajlajk.
  Har jag turen att vinna väljer jag detta halsbandet i färgen soft pink: http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-102-halsband-j3 tycker det är otroligt fint och känns verkligen som jag. Ajlajk verkligen detta.
  Finns så mycket fint man önskar sig men tyvärr handlar man oftast till barnen då de alltid behöver något nytt, så hade känts lite kul att själv få vara lite fin ibland.
  Håller tummar & tår.

  Svara
 6. Anneli

  år 2010
  http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-110-halsband-peace-j58b önskar jag vinna eftersom det är ett halsband med ett viktigt budskap om fred.

  Svara
 7. Ingela zackrisson

  Rätt svar är 2010
  Jag skulle vilja vinna det smycket som är på bilden. Här har vi haft inbrott så alla mina smycken är borta så detta vore perfekt att få. Skulle passa till många av mina kläder.
  Tack för en härlig tävling o blogg.

  Svara
 8. Alexandra

  Svar: 2010

  Jag vill gärna vinna det fina halsbandet med en liten motivering att ha på mig varje dag att vara harmonisk och lycklig, jag älskar religiösa smycken och jag valde ett jättefint halsband med en liten mini buddha och en söt tassel! Hoppas att jag vinner! Tack!

  http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/j50a-halsband

  Svara
 9. Anetth Stegervall

  grundades 2010.

  Jag skulle vilja vinna Halsband med Buddha
  http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-169-halsband-med-buddha-j28

  Jag hade velat vinna och ge denna till min brors fru då hon är buddist så tror jag att det skulle uppskattas!

  Svara
 10. Annika A

  Ajlajk grundades 2010

  Halsband med Buddha och tofs, J50A, skulle jag vilja ha om jag vinner! Superfint halsband till vardag och fest! (perfekt att jag nu hittat en fin hemsida att beställa kläder och smycken från!)

  Har gillat på Facebook!

  Svara
 11. Maria

  SVAR: 2010.
  Jag skulle välja halsband med silkestofs och litet Ohm-tecken. De finaste naturmaterialen - trä och silke - ger lugn och Ohm stödjer. Detta smycke skulle glädja mig i julstressen! http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-186-halsband-med-silkestofs-j23

  Svara
 12. Emelie Sjöberg

  Hej
  Ajlajk grundades 2010. Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom det skulle vara ett bra”plåster på såren” efter alla svåra skador jag haft inom min sport.
  De har inte alltid varit så lätt.
  Jag önskar mig denna http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/j50a-halsband
  Ha en fin kväll
  Kram

  Svara
 13. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Ajlajk grundades 2010
  http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/j50a-halsband Detta vackra halsband är väldigt unik, helt enkelt drömlikt. Skulle bära det med stolthet och ge mig livsglädje.

  Gillar Ajlajk på FB
  Följer på Instagram med
  namn julianna71

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

  Svara
 14. Pingback: Påminnelse om tävling  |

 15. Sofia Petersson

  Ajlajk grundades 2010
  Skulle bli otroligt glad och tacksam. Har beställt ett par nya byxor och en topp, som snart kommer med posten. Ett nytt halsband hade blivit pricken över i 😊

  Svara
 16. Luna Larsson

  Ajlajk grundades 2010, jag skulle välja http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-109-halsband-med-stjarna-och-tofs-j54a om jag vann! Har gillat på Facebook och instagram :)

  Jag skulle gärna vilja vinna detta, har sällan smycken då jag har svårt att hitta några som verkligen tilltalar mig men det gjorde verkligen detta halsbandet med stjärna och tofs! Stilrent men coolt tycker jag. :)

  Svara
 17. Petra Stafberg

  Ajlajk är ett familjeföretag som grundades 2010.

  Jag skulle nog välja det träfärgade halsbandet med tofs o berlock 👌🏼✨✨

  http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/j3-halsband-med-tofs

  Jag skulle gärna vinna det fina halsbandet då jag är kroniskt sjuk o det vore kul att ha nått fint o lite spirituellt att vara fin i när jag orkar fixa mig 😀🙌🏼💛

  Svara
 18. Elisabeth

  Ajlajk startade 2010

  Min favorit är denna
  http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/j50a-halsband
  Jag önskar vinna detta halsband åt min mamma, hon har alltid varit intresserad av mode
  men efter en synnedsättning har hon tappat gnistan.
  Jag brukar köpa saker till henne, ekipera henne med kläder och annat för att
  uppmuntra henne,men eftersom jag studerar så kan jag inte köpa allt jag önskar.
  Hoppas :-) på turen och att ni kan skicka det till henne om jag vinner .Gillar på Facebook

  Svara
 19. Frida Elmgren

  Hej hej,

  Det grundades 2010
  skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja http://www.ajlajk.nu/kollektioner/nya-hoestkollektionen-2015/nk42-halsband-med-berlocker för att jag tycker att det är väldigt vackert. Jag har ganska nyligen även börjat med att meditera och detta känns som en påminnelse att finna lugnet inom sig själv.

  Kram Frida

  Svara
 20. Evelina Svensson

  2010 grundades Ajlajk :) jag skulle verkligen vilja vinna eftersom jag älskar dom halsbanden och hade blivit superglad!! Pga min autism har jag inte det så gott ställt ekonomiskt, så detta hade faktiskt lyst upp min jul.

  Svara
 21. Erica westman

  Åhh tänk om jag fick vinna!!!:)… Jag hade valt det gråa i ruta 3 på bilden👌 skulle vara passande att vinna då jag alltid haft samma längre halsband på mig vid högtider men nu är det dax för förnyelse😊 såklart skulle jag länka på mitt instagramkonto om jag vann😊

  Svara
 22. Helena Jardelid

  Ajlajk grundades 2010

  Min bästa kompis är ganska svår
  Att hitta en klapp till år efter år
  Blev så glad när jag såg tasselhalsband
  Det vore perfekt för ett Montazamifan!

  Svara
 23. Helena i Uppsala

  1. 2010
  2. turkost halsband J3 http://webshop.ajlajk.nu/3-produkter/produkt-102-halsband-j3

  till mamma 87, som är långt inne i dimmorna. Det hon inte ser framför sig existerar inte. Det är här och nu som gäller. De stunder hon inte har mig och min bror där får fyllas med annat så gott det går: färgglada kläder, lackade naglar, söta smycken, god mat i matsalen tillsammans med de andra tanterna.

  Svara
 24. Åse

  Ajlajk grundades 2010

  Jag skulle så jättegärna vinna det fransiga halsbandet J3 i färgen potato (tror jag, dvs den bruna) http://www.ajlajk.nu/j3

  Jag fick lära känna Ajlajk nu idag tack vare din blogg och kan verkligen förstå varför du skriver så varmt om dem. Det finns en mjukhet och en stillhet liksom inbyggd i produkterna, ja hela hemsidan.. och priserna verkar mer än rimliga. Man blir på gott humör! Jag hoppas på den här vackra vinsten som i så fall kommer användas flitigt, som en snäll kompis!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *