Sponsrad video:The New Oral-B Electric Toothbrush with Bluetooth Connectivity

Så blev det ännu en dag med VAB. Det var mig ett riktigt segt virus som vägrar släppa taget om sonen. Hoppas att det försvinner snart och att den andra lilla guldklimpen klarar sig bara.

Men nu till något annat.

Hur sköter du din tandborstning?

Sen något år tillbaka insåg jag hur bra det är att använda eltandborste( jag envisades länge med att använda min gamla vanliga trots att Andreas hade en eltandborste). Tänderna får verkligen den där tandläkarkänslan som de säger i reklamerna. Vår eltandborste som vi har idag markerar även när det är dags att byta sida( var 30:e/sekund) och när man borstat två minuter.

Men precis som med allt annat som har med elektronik att göra så kommer det nyheter. Som blir ännu ”smartare”.  Som ex. Oral-B Smartseries, världens första eltandborste med Bluetooth 4.0-teknik. Tandborsten har en app kopplad till sig som håller koll på dina tandborstningsvanor, påminner dig om att använda tandtråd och säger till när det är dags att byta borsthuvud.

Hade faktiskt inte varit så tokigt. För vem vill egentligen slarva med tandbortstningen och betala hutlöst dyra tandläkarbesök istället?! Inte jag iallafall.

Detta är ett sponsrat inlägg.

En reaktion på “Sponsrad video:The New Oral-B Electric Toothbrush with Bluetooth Connectivity

  1. Tezzo

    Har länge funderat på att köpa en ny, dem äldre ger ingen bra känsla tycker jag men en ny och ”smartare” borde fungera bättre. :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *