Glutenfria pepparkakor

Gårdagens vab blev en relativt lugn och skön dag men det fanns lite ork på förmiddagen så då passade vi på att baka lite pepparkakor. Frias färdiga pepparkaksdeg är helt klart godkänd som glutenfri deg. Smaken är god men kanske något svårare att hantera än en vanlig pepparkaksdeg med gluten( tycker att den går sönder lite lättare).

Och ja, killarna sitter runt ett litet enkelt campingbord och bakar. Det är faktiskt så det ser ut hemma hos oss nu. Jag har nämligen sålt av det gamla och väntar med spänning på en leverans. Vi har äntligen köpt en ny matgrupp!

Koncentration på hög nivå när pepparkakornas skulle dekoreras…

 

Tada, här är resultatet.

Nu blir det minst en pepparkaka om dagen fram till jul;)

5 reaktion på “Glutenfria pepparkakor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *