Just nu pågår julklappshoppingen och det allmänna kaoset kring alla julklappar.

Men jag skulle ändå vilja tipsa om julklappar som värmer lite extra.

Julpaket_Ingenting_2015_beskuren

Rädda barnen: Årets julgåvobevis från Rädda Barnen innehåller absolut INGENTING till dina nära och kära – men desto mer till barn som är på flykt. Din gåva gör stor nytta för barn som tvingats lämna sina hem på grund av krig och katastrofer. Köp gåvobeviset här.

logo

Läkarmissionen: I Läkarmissionens gåvoshop kan du köpa en gris till en ensamstående mamma i Nicaragua, en brunn till Sydsudan så att flickorna slipper gå flera kilometer för att hämta vatten, en förlossning till en fattig kvinna i DR Kongo eller stöd till föräldralösa spädbarn i Tanzania så att de får kärlek och omsorg i väntan på en egen familj. Länk till gåvoshoppen finns här.

julklappar_som_raddar_barns_liv_1

Unicef: Den här julen är 30 miljoner barn på flykt. Därför vill jag tipsa om att du kan köpa julklappar i UNICEFs gåvoshop. Alla saker skickas till de barn som behöver dem mest, till exempel barn på flykt. Du får ett fint gåvobevis, tryckt eller digitalt, att ge bort i julklapp.

Så förutom alla julklappar som shoppades på Ullared( och kanske på ett och annat ställe till) så kommer jag absolut köpa någon mer gåva. Som värmer lite extra i hjärtat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *