Så var den äntligen här( i dubbel bemärkelse faktiskt).

Både det efterlängtade jullovet OCH matgruppen som vi beställde för ett par veckor sedan. Vet inte hur länge jag har tjatat på Andreas om att jag vill byta ut vår gamla matgrupp i ek till en i vitt. Men han har vägrade, så länge barnen är små och ändå ”förstör” möblerna med repor mm.

Men.

 

Tillslut så gav han sig ( ja det lönar sig att tjata ibland”) och vi fick det till ett riktigt bra pris så det var nästintill omöjligt att slå till. Matgruppen kommer från Furniturebox (om någon undrar). Vi hade tyvärr lite otur med en liten storm som försenade leveransen men annars så är det riktigt skönt med fri hemkörning och fri retur.

Så för att fira in jullovet har vi frossat i spagetti med köttfärssås ( barnens val av fredagsmat men inget mig emot), popcorn och film. Maken i huset är på julfest så nu när kidsen sover börjar det bli rätt tomt och ensamt här hemma så det är väl lika bra att göra de sällskap snart. Jag säger som Alfons:

-Jag ska bara…

4 kommentarer till “Jullov och nya matgruppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *