Dagens uppmaning!

Var femte sekund dör ett barn som inte hunnit fylla fem år. Barn dör av undernäring, infektioner och bristande omsorg. Svenska kyrkan Internationellt arbete kämpar för alla barns rätt att leva ett tryggt liv, oavsett var på jorden du föds. Genom att samarbeta med partner- och systerkyrkor i utsatta delar av världen kan de nå de barn som står helt utan skyddsnät och som behöver dem som mest. Just nu samlar de high fives för att fler barn skall få fylla fem. För varje high five som taggas med #5för5 bidrar ett företag med 5 kronor till det internationella arbetet för barns rätt till ett tryggt liv

 

Jag är med i kampen mot att fler barn ska få fylla 5 år genom att dela min bild på killarnas high five.

Va med du också!

❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *