Nu är det dags att presentera den fjärdeoch sista tävlingen i min adventskalender. Tiden går fort när man har roligt.

Ska ni åka till Taxinge Slott någonting måste ni svänga förbi CloudNo9Styles showroom. Jag har själv inte hunnit förbi men sett så många inspirerande bilder så ett besök inom kort är ett måste. Jag har dock shoppat på webbshoppen, vilket funkar utmärkt det med:)

CloudNo9Style sponsrar nu med en Day Gweneth Sign Beauty från DAY Birger Et Mikkelsen!( värd 299kr)

29442175-origpic-ce86ed

Reglerna är enkla, svara på frågan:

– Nämn minst två andra varumärken som säljs hos CloudNo9Style.

Motivera även varför just DU ska bli den lycklig vinnaren.( Det går självklart bra att skicka vinsten vidare till en annan mottagare också om så önskas)! (Jag kommer att hålla kommentarsfältet dolt tills tävlingen är avslutad)

Vi blir givetvis tacksamma om ni delar med er av tävlingen via sociala medier, gillar CloudNo9Style på Facebook eller följer @cloudno9style via Instagram så att ni kan ta del av alla nyheter och erbjudanden.

Tävlingen pågår t.om den 26/12 och vinnarna meddelas på bloggen dagen efter.

Stort lycka till!

33 kommentarer till “Tävling: Adventskalender 2015- fjärde advent

 1. Anna Scott, Vintage by Fé, Brigitte

  Har gillat på Facebook

  Kul med dessa tävlingar då man får tips med nya nätbutiker mm!

 2. Miomolly och Oneof säljer dom också 🙂
  Skulle vilja vinna så jag har nåt fint och praktiskt att ha mina mediciner i när jag ska bort. Är så många som ska med och hållas reda på.
  Blir på nåt sätt lite roligare när man kan ha dom i nåt fint för det är ju inte roligt att behöva äta massa mediciner.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha härlig fjärde advent!
  Mvh
  Malin

 3. WOOOW!! Så snygg den vill jag ju ha mina makeup prylar i 🙂
  SVAR: de har Monrow, Bella Moda, Anna Scott, Miomolly och många många fler 🙂 <3
  Delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Adventskramar 🙂 <3

 4. Anna Scott
  och Birgitte

  Motivering
  När jag på datorn dubbelkickar, läser, söker och finner
  ser jag underbara varor som jag hoppas att jag vinner.

 5. Svar: STYLESNOB Copenhagen & Vintage By Fé

  Behöver ha en fin neccesär att lägga mina saker i när jag är på språng! Ska snart resa med familjen och då vore ju denna underbart att ha istället för en vanlig fryspåse!
  Delat tävlingen på facebook!
  Följer på instagram: obosara82

 6. LBDK och Numph
  Då jag snart fyller år(22/12) kanske jag denna överraskning får.
  Jag har inte instagram eller facebook så hoppas jag kan vara med och tävla ändå

 7. Pingback: Fjärde advent och en vinnare |

 8. Nümph, make an entrance och Stylesnob copenhagen

  Jag skulle vilja ge denna underbara necessär till min ännu underbarare mamma! Jag köpte en necessär till mig själv när jag var på roadtrip och mamma älskade den, så jag har haft dåligt samvete sen dess att jag inte köpte en till henne också när jag hade chansen!

 9. Åååh, så fin. Precis i min stil. Jag som student har inte så mycket pengar och de jag har får ofta gå till mat och aldrig till att ge mig själv lite uppskattning. Med den här necessären kan jag få ordning på lite finare produkter som ligger löst i lådor. Gillat och delat tävlingen. Svaret på frågan är: Monrow och Fira, bl.a. Håller tummarna! ♡♡

 10. Rut & Circle och Bella Moda är två andra varumärken som säljs hos CloudNo9style

  Jag önskar vinna för att få en extra liten julklapp att ge bort i efterhand. Ekonomin som student är inte enkel men jag önskar att jag fick ge denna till min mamma!

 11. Stylesnob Copenhagen, Nümph

  Min necessär är gammal, sliten, plastig och ful.
  Att ha en elegant och stilren till nästa övernattning
  hade varit riktigt kul!

 12. 1. Monrow, Stella Forest

  2. Jag upptäckte DAY för flera år sedan via basketlovin som tyvärr inte längre finns. Jag älskar att upptäcka saker först i min umgängeskrets men det blir aldrig jag som först skaffar någonting från varumärket/kollektionen då jag är lite dumsnål haha! Nu har jag iaf chansen. DAY håller på att bli riktigt populärt och jag hoppas vinna så jag för en gång skull kan visa upp något först 😉 Löjligt jag vet… men ack så viktigt haha!

 13. 1) Nümph, Rut & Circle, KnitKnit By Brigitte

  Gillar på FB men under annat namn - mejla så reder vi ut det 🙂

  2) Jag vill ha en lite lyxigare necessär som tål att ses på när jag övernattar någonstans eller är på resa! Speciellt gärna vill jag ha just denna för att den är så snygg och är från mitt absoluta favoritmärke - jag har en del DAY, DAY Birger Et Mikkelsen och By Malene Birger, allt köpt på rea eller second hand, jag har egentligen inte råd med de här nivån på kläder men jätteglad att jag har dem att känna mig extra fin i!

 14. 1. Två ytterligare märken är Vintage by Fé och Anna Scott
  2. Väskan skulle passa extra bra hos mig som är diabetiker då den skulle få innehålla mina sprutor, mätaren och allt annat man ständigt behöver ha med sig. Perfekt att låta den snygga utsidan dölja de tråkiga, men livsnödvändiga, prylarna:) (har gillat på FB)

 15. Anna Scott och Brigitte

  Jag fick förnyad kontakt med moster och kusin i Ryssland efter Gorbatovs perestrojka. 1989 sågs vi för första gången i Petrosavordsk. Året efter kom kusinen till Finland och Sverige. Jag hade haft med mig en necessär som present, visserligen en lyxig variant i grått skinn. Den använde kusinen året efter som handväska.
  Nu saknas en necessär: Day Gweneth Sign Beauty från DAY Birger Et Mikkelsen kan göra jobbet!

 16. Hej!

  Svar: Två andra favoritmärken hos CloudNo9Style är Rut & Circle och Stylesnob.

  Jag skulle jättegärna vinna den här fina vinsten för att kunna ge den till min svärmor. Hon ställer alltid upp och förtjänar att skämmas bort. Dessutom gick det så himla dåligt för henne i julklappsspelet igår så hon behöver lite uppmuntran haha 🙂

  God jul & gott nytt år!

 17. Pingback: 4E ADVENT ONLY FEMALE - 26/12 | BLOGGTÄVLINGAR

 18. Jag är gärna med och tävlar om den här fina neccesären. Jag gillar på FB, Anna Karlsson och följer på instagram som annakarlsson_75

  Jag har en gammal trist necessär i plast med Disneymotiv, jag menar hur kul är det… passar bättre till någon av sönerna. Är man 40 bör man kanske ha något mer sofistikerat 😉

  Bor ju rätt så nära Taxinge så måste absolut kika in där någon gång.

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/25/4e-advent-only-female-2612/

 19. God fortsättning!
  Svar: Anna Scott, Tony Cohen och Numph.
  Gillar på Facebook! (Annika Nilsson)

  Motivering:
  Åh, vad jag hoppas på denna fina necessär! Jag dejtar en ny kille och för ett par helger sedan så åkte vi för första gången iväg på en weekend tillsammans. Då upptäckte jag till min förskräckning, vilken hemsk necessär jag har. Av någon anledning har jag inte sett det tidigare, utan den har hängt med i många år, och var både fläckig och tom lite sönder vid dragkedjan. Pinsamt. Ni vet när man är sådär nykär, så vill man ju att allt ska vara så perfekt! Och nu skämdes jag sååå för min necessär. Hoppas jag till nästa weekendresa slipper skämmas, utan istället stolt kan visa upp min nya Day Gweneth Sign Beauty!

 20. De säljer även Monrow och Anna Scott!

  Jag vill vinna denna nessecär till mig själv, är i behov av en ny sminkväska. Det hade även varit en super vinst då jag inte vunnit en enda kalender, en liten boost att allt slit var värt det för den fina sminkväskan 🙂

 21. Pingback: Påminnelse om tävling! |

 22. Wow vad fin!
  De säljer även Monrow och Nümph.
  Jag har länge velat ha en snygg necessär som jag kan ha när jag reser. Jag reser 4 gånger i månaden just nu till min familj som bor utomlands. Så en neccäsär är ett måste. Jag fick ju ingen i julklapp 🙁

 23. Stylesnob och Vintage By Fe ? Jag hoppas att vinna den fina vinsten till min mamma som var mitt stora stöd när jag var svårt sjuk i cancer ? Nu vill jag ge henne något fint tillbaka ? Så håller tummarna riktigt hårt! ??

 24. Stylesnob & Vintage by Fé är två andra varumärke.

  Älskar denna ”väskan” och skulle så gärna vilja byta ut min gamla pinsamma trasiga. Den står i badrummet och riktigt skyltar med hur hemsk den är, men tomten fattade inte piken riktigt.

  Gillar & följer x 2

 25. Svar: Vintage by fe’ och Sixty Days ?

  Denna snygging skulle bli perfekt,
  då den jag äger och har är defekt.
  Jag håller nu mina tummar och tår,
  att det blir jag som denna goding får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *