Glossyboxfebruari 2015

I veckan dök min senaste glossybox upp. Alltid lika spännande att öppna upp den fina ( som var lite extra fin med tanke på att det var kärlekstema) lilla kartong.IMG_4089.PNG Glozzybox februari

The body shop- Body Butter, Fuji Green tea

Nicka K- Coloruxe Power Blush

Boots NO7- Protect & Perfect, Advance Serum & Intense Advanced Serum

Marsk - Mineral Eye Shadow

Osis- Glamination Smooth Polish Elixir

Många bra produkter denna månad måste jag säga, framförallt ser jag framemot att testa body shops nya body butter. Med tanke på priset 139kr så tycker jag garanterat att det är värt priset. Läs mer om Glossybox här.


2

Fredag och kesobröd

Fredag och helgen börjar närma sig. Känns riktigt skönt. Ser verkligen framemot denna helg, bland annat så väntar en efterlängtad tjejmiddag.

Till helgerna brukar jag även passa på att njuta av mjukt bröd, till vardags är det annars mest Finn crisp som gäller för min del. Ett av mina favoritbröd är helt klart 56kilos kesobröd. Har ni testat det? Om inte så gör det. Så gott!

(null)

(null)Kesobröd Mixa: 250 gram keso 6 ägg

Rör ihop: 2 msk fiberhusk 5 tsk bakpulver 3 msk kokosmjöl 1,5 dl mandelmjöl 1,25 dl kruskakli/fibrex 1/2 dl chiafrön 1 dl blandade hackade nötter (jag använde mandel och pumpakärnor) 2 msk deodoriserat kokosfett ( jag använde vanlig rapsolja) lite salt

Blanda ihop allt och häll i smord form. Strö lite solrosfrön eller andra frön ovanpå. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.

Går utmärkt att frysa!


1

Viktväktarna

Dagens tips!

Kanske lite tjatigt denna vecka men jag trivs så himla bra med ViktVäktarna! Det känns så sunt och naturligt. Jag lär mig vad som är bra för mig och min kropp. Små hjälpmedel och verktyg som jag kan applicera lätt i vardagen. Appen är verkligen min stora hjälp. Står jag på Ica och ska köpa lite lunch så kan jag enkelt se vilket alternativ som är bäst( ur ett ProPoints-perspektiv). På appen finns det även tillgång till recept och annan inspiration. Jag har valt online-medlemskap så jag behöver inte gå på några möten utan sköter allting själv, vilket passar mig utmärkt. Använder jag mig av datorn kan jag även hänga på forumet och på så sätt få massor inspiration från andra medlemmar men så långt har jag inte kommit ännu:)

vv

Just nu är det kampanj på 3- månaders medlemskap. Totalt kostar det medlemskapet jag använder mig av endast 335kr. Dvs knappt 100kr/månad, mycket väl investerade pengar måste jag säga med tanke på att det bara ( anser jag iallafall) finns fördelar med att gå med.

Läs mer eller teckna medlemskap här, erbjudandet gäller dock endast tom 2/3 2015 så passa på nu.


2

Tips till barn på årets bokrea

Dagens tips!

Årets bokrea har startat nu. Ett litet tips till alla som har småbarn är böckerna om Halvan. I och med dagens inköp så har vi nu alla böckerna i serien, den enda som saknades var Halvans ABC.

Böckerna handlar om olika yrken och fordon, väldigt populärt hemma hos oss. Man får bla. följa med till brandstationen, rymden, flygresan, ambulansen för att nämna några av alla böcker.

Såg att Bokus hade lite Halvans böcker och annat skoj på rean.

abc halvan mc yatzy

Jag passade dessutom på att klicka hem lite pysselböcker till Alvin. Han är så otroligt intresserad av att lära sig räkna, läsa och skriva nu. Superskoj!

 

0

Viktväktarna och otur igen

Jaha så var det dags igår igen, jag ramlade på väg till jobbet, inte på bågon hal isfläck eller så utan på ett buntband?! Ett sånt plastband som håller ihop tidningarna. Resultatet av det hela blev en uppskrapad hand,knän ( som gör väldigt ont trots ganska små sår),trasiga byxor samt en väldigt stel nacke. Så trist! Känner mig som en stelopererad dam som knappt kan gå.

150222 015 150222 012 150222 021

Nu har jag klagat tillräckligt och ska försöka se det positivt istället. Första veckan med viktväktarna har gått bra. Känslan i kroppen efter första veckan, om man bortser från min lilla olycka igår, är väldigt positivt. Känner mig fräschare. Även vågen visade ett bra resultat så jag känner mig nöjd.

Mitt senaste nöje är att plöja igenom tidningar och bloggar för att hitta inspiration om hälsa/träning/kost. Det finns verkligen hur mycket som helst! Jag är inte ute efter att förändra min livsstil helt utan jag vill bara få lite inspiration. Lagom är bäst. Jag vill fortfarande kunna njuta av en god kladdkaka ibland. För mig är det viktigast att hitta balansen mellan kost och träning, på ett sätt som passar mig bäst.


1