Tävling! Vinn en karaff från Skrufs Glasbruk

Tänkte fira in sommaren och min kommande semester med en finfin tävling. I vinstpotten finns denna otroligt fina Ponny karaff eller vas om så önskas från Skrufs Glasbruk ( värd 498kr)

Tävlingsreglerna är enkla.

För att tävla via bloggen:

– Följ @skrufsglasbruk och @onlyfemale.se på instagram.

– Svara på frågan: När startades Skrufs Glasbruk? Motivera även i detta inlägg varför just du skulle vilja vinna.

För att tävla via instagram:

– Följ @skrufsglasbruk och @onlyfemale.se på instagram.

– Dela tävlingsbilden som finns på @onlyfemale.se. Svara på frågan om när Skrufs glasbruk startades och motivera varför just du skulle vinna. Glöm inte hashtagen #onlyfemalestävlingmedskrufsglasbruk och #skrufsglasbruk

Självklart blir jag väldigt glad om ni delar med er av denna tävling!

Tävlingen pågår tom den 10/7-2015 och vinnaren kommer att meddelas här på bloggen dagen efter. Vinnaren har sedan fyra dagar på sig att kontakta mig annars utses en ny vinnare.

Lycka till!


16

En kväll i juni

alvin ute

Ja det va´ en kväll i juni, då när sommarn e´ som bäst...

Ja, så var det sista juni. Första riktiga sommarmånaden är förbi men två härliga återstår. Nu är det verkligen nedräkning inför semestern och alla rolighet som väntar. I väntan på semestern njuter vi som sagt av de fina kvällarna istället. Vattenkrig och diverse vattenlekar är verkligen en favorit här hemma just nu. Det är så underbart att se glädjen i killarnas ögon och höra deras smittande skratte när de busar tillsammans. Oslagbart!

 

Nu är det dags för en liten PW men kika gärna in senare ikväll för då kommer jag nämligen starta igång en finfin tävling!


4

Barnmeny hos SJ i sommar

Idag väntade ett väldigt uppskattat bud när vi kom hem. Ett bud från självaste Halvan Eriksson( som barnen så sött sa). För den som inte känner till Halvan är det är karaktär i en mängd olika barnböcker, och bland annat så jobbar han ombord på ett tåg. Där av killarnas reaktion när jag sa att budet var från SJ.

I sommar lanserar nämligen SJ nya smarriga barnmenyer ombord på tågen. Ekologiska pannkakor med sylt och kycklingspett med ekologiska pastaskruvar. Pastan går dessutom att få glutenfri vid förbeställning. Barnens menyer kommer finnas ombord på alla snabbtåg och InterCity-tåg och kan köpas i bistron ombord.

Glutenfri mat SJ Glutenfri mat SJ Glutenfri mat SJ

Killarna tyckte som sagt att detta var väldigt spännande så vi dukade upp allt och båda killarna åt med god aptit. Alvin var först lite skeptiskt tackvare att spetten var ganska så smakrika men sen var det han som åt upp först.

Jättegott var betygen från båda mina söner.

Tummarna upp för SJ med andra ord och vi ser framemot att äta denna måltid igen när det är dags för vår tågresa mot Göteborg.


9

By Malene BirgerBy Malene Birger 50% rabatt

Dagens tips!

Idag höjdes rean ytterligare så nu är det 50% hos By Malene Birger. Är så sugen på att klicka hem den stora ljusa Grinolas Bag. Halva priset är ju faktiskt riktigt bra på en så pass fin väska!

 

Nu ska jag kicka igång denna måndag! Solen skiner och nedräkningen inför semestern har börjat. Fem små dagar kvar nu bara.

Tävlingsdags

Nu är den äntligen här. Sommaren 2015, så efterlängtad och välkommen! En ynka liten vecka kvar att arbeta bara men sen är det semester! Vi har dock fått en riktig semesterfeeling i helgen. Har hunnit med hur mycket som helst. Plus lite till. Så nu är det med andra ord två slitna päron som sitter i soffan och ska försöka kolla på någon film. Barnen somnade nästan ståendes.

Höjdpunkterna från helgen har varit många men för Adam, och för Alvin också för den delen, var det nog springtävlingen i lördags. Alvin är numera en van tävlingsdeltagare men för Adam var det premiär. Han har bara fått stått vid sidan tidigare och hejat fram sin storebror men nu fick även han springa. Lyckan var totalt!

-Mamma, jag vann!

Och det är klart att han gjorde det( trots att han inte var först över mållinjen). Han är vår lilla vinnare, en riktig liten kämpe som sprang hela( nästan) loppet på 850 meter med ett leende på läpparna. Alvin var definitivt en vinnare han med, sprang för första gången helt själv. Utan någon av oss föräldrar vid sin sida.

Att ha farmor, mormor och morfar som stod och hejade på längs sidorna gjorde saken ännu roligare.

Adams första tävling Adams första tävling Adams första tävling

Så stolt över båda killarna. Våra små tävlingskillar!


3