Loppiblogbag sommar

Efter lite detektivarbete fick jag äntligen hem min Loppiblogbag sommar från de härliga tjejerna på Loppi.

  En riktigt bra blogbag som innehöll:

Magnesiumtillskott från Salus Magnesium, pipmugg från Philip avent, Sats my first hand & foot prints från panduro, handtvål Blossom från Dermoshop, barnplåster från Salvequick, nagellack från Yves Rocher, barnbok och erbjudande från barnens bokklubb och LOPPImagasin sommar!

Vill ni också få chansen att få hem en blogbag kan ni anmäla ert intresse HÄR!


0

Morsdag

Grattis alla underbara mammor där ute! Själv har jag haft en helt underbar dag inne i stan tillsammans med familjen. Tyvärr har jag inte fått pussa på min egna mamma idag men får ta igen det så fort vi ses nästa gång. Min mamma är verkligen min hjälte. Det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för att just HON är min mamma. Hon är bäst!

 

 Men jag vill passa på att skicka en stor kram till alla som inte har någon mamma att fira och till de som kanske inte har någon att bli firad av. Det måste vara extra tungt en dag denna. När socials medier och butiker svämmar över med morsdag uppvaktningar. En extra stor kram till alla er idag!


1

Give hope!

Dagens tips!

Morsdag är bara några timmar bort. Till alla er som inte köpt något har jag ett litet tips. Ett fint litet armband som dessutom bidrar till något gott. Eller varför inte köpa armbandet som en fin avslutningspresent till personalen på förskolor/skolor, bästa vännen, grannen som vattnar blommorna i sommar eller varför inte till dig själv?

fb_cover

Jag köpte mitt armband här. Gör det du med och var med i kampen mot barncancer!


2

Tjejresa till Barcelona

Kan inte direkt skryta med att jag har varit effektiv idag. Lite vettigt har jag hunnit med men inte så mycket som jag hade velat. Borde nog inte åkt iväg och tränat i morse med tanke på att jag fortfarande har ont i halsen( det kom som ett brev på posten efter vårruset i tisdags). Det var nog inte så smart att sitta och bli kall efter en joggingtur och sedan knata hem i hagelskurar. Men men. Nu har jag lärt mig en liten läxa, den hårda vägen.

Nu passar jag istället på att surfa runt lite på nätet.  Maken spanar nämligen in Zlatans fotbollsmatch. Tydligen en viktig match, vad trevligt det är när det händer en lördagskväll. NOT!

Jag behöver lite inspiration inför en resa som håller på att planeras för fullt. När jag och mina fantastiska mammor från mammagruppen var iväg på stan sist så bestämde vi oss för att göra något annorlunda. Idén väcktes efter en kanna( eller var det kanske två?) Sangria. Vi ska dra iväg på en weekend nästa år. Till Barcelona. Tänk er själva, ett stort gäng av fantastiska mammor som får njuta av varandras sällskap, samtala om högt och lågt (utan att bli avbrutna av små barn), shopping, bad, sol och mängder av god mat och dryck. Kan inte bli annat än en succé!  Här hittade jag faktiskt en bra sajt när man ska planera en weekend i Barcelona.

Barcelona

Men nu vill jag såklart gärna ha mer tips. Vad får vi inte missa? Några resturanger som serverar de bästa tapasrätterna? Platser som måste upplevas? Butiker som måste besökas? Och sist men inte minst. Hur och var ska man bo? Vi är lite inne på att hyra en lägenhet. Det låter ju riktigt trevligt med tanke på att vi är så många.

Så snälla, kommentera gärna eller maila tips!

Detta är ett sponsrat inlägg.

3

Hot cod

Någon som testat de trekantiga fiskpinnarna från Hotcod?

Kapten Schnell älskade Ishavets torsk och ville att fler skulle äta mer. Jag gör något åt saken, tänkte han och uppfann Hot Cod. Trekantiga, renskurna filéer av vildfångad torsk, vända i glutenfri panering. Passar perfekt i korvbröd, som middag, lunch eller mellanmål för hela familjen!

JennyDrakenlind_20150421_0045 JennyDrakenlind_20150421_0128 JennyDrakenlind_20150421_0172 Bi2508_rgb_fiskpinnar_miljo

Samtliga bilder är lånade från Hotcod

Vi fick provsmaka dessa i Täby centrum idag och wow! Riktigt goda, man känner direkt att fiskpinnarna är gjorda på bra fisk. Alvin blev helt lyrisk så gissa vad han beställde till middag;) 


3