LdiR

Fasiken, jag kunde inte stå emot alla baciller längre. Förkylningen är ett faktum.

 Jag som verkligen inte har tid att vara sjuk!

 Än så länge är jag ändå så pass pigg att jag klarar jag mig från att bli sängliggande( tur att jag sitter ensam i ett rum på jobbet så jag slipper sitta och snörvla på mina kollegor).

Men som sagt. Det får inte bli värre nu.

Jag har ju så mycket skoj att se framemot denna vecka!

Passar på att göra mitt lilla gnällinlägg lite trevligare genom att tipsa om världens skönaste skor!

De handgjorda italienska skorna från LdiR!

 

Köpte faktiskt skorna redan förra året men de har mest blivit liggandes i garderoben.

 Tills för någon månad sedan.

För nu har även jag upptäckt hur fruktansvärt sköna de faktiskt är.

LdiR Känns som att gå runt i ett par tofflor.


4

Fyllt på förrådet

Burr! 

Vaknade upp och såg att temperaturen knappt nådde upp till 2 grader imorse. Två ynka små grader?! Det var ju faktiskt varmare på självaste julafton förra året:)

Och så fort den riktiga kylan dyker upp blir min hy snustorr och knottrigt. Så ocharmigt och trist. Tur att det finns hjälpmedel!

Nu är mitt baddrumsskåp påfyllt med ett gäng favoriter från Oliva Earth by CCS. Scrubben är min räddare i nöden, känner skillnad på en gång.

 

CCS har kommit ut med helt ny Fairtrade märkt hudvårdsserie som heter Oliva Earth. Serien är en vidareutveckling av CCS befintliga och mycket populära Oliva-serie. Oliva Earth innehåller förutom olivolja en helt ny blandning av naturliga och välgörande ingredienser från hela världen. Hela serien består av fem produkter; body lotion, shower oil, hand cream, body cream och sugar scrub. Produkterna hittar ni på  apoteket och de är väldigt prisvärda!


5

Note for INDISKA

Måste passa på att tipsa om något som har väckt ett stort vill-ha-begär hos mig:

Dessa fina mässingsljustakar som är resultatet av ett samarbete mellan INDISKA och NOTE Design Studio!

Mässingsljusstake Indiska ljusstake mässing Indiska mässingsstake

 Bilderna är lånade från Indiska.

Tanken med adventljusstaken är att den skall ha en självklar plats i hemmet även efter jul. Mässingsljusstakarnas uttryck förändras under året då de julröda äpplena byts ut mot vackra sommarblommor.

Ljusstakarna, som är 15 respektive 27 cm i diameter kommer i utvalda butiker, och Shop Online, vecka 47. Priset är 179 respektive 499 kr.


10

Loppi Blogbag Höstkids

Hej ljuva hem!

Hemma hos guldklimparna och åter till vardagsbestyren. Tvätta, laga mat och plocka. Så långt ifrån de senare dagarna i Köpenhamn men nu med lite mer energi( okej en sanning med modifikation men ni förstår säker vad jag menar)!

Precis innan vi åkte hämtade jag en fullproppad blogbag från bästa tjejerna på Loppi.

En riktigt bra blogbag och vi har redan hunnit läsa boken två gånger( riktigt bra!) och dessvärre(?!?) så har vi även behövt använda Linicin eftersom det går löss på skolan. Vitaminerna från Kidzoo är redan en stor favorit här hemma så de blev killarna riktigt glada för.

Och handspriten, luktar så gott! Perfekt att alltid ha med i väskan!

Loppi blog

Information om innehållet i Loppi Blogbag Höstkids:

Acrilex KidsZooKalk+D-vitamin Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.

ColdZyme ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Camilla Läckberg - Tukan Förlag Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande - och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie...

Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!

Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.

CCS Healthcare AB DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst!

Tack Loppi!


2

Nu längtar jag hem

Vår weekend här i Köpenhamn börjar lida mot sitt slut. Dags att hoppa på flyget mot Stockholm.

Det går inte att beskriva i ord hur bra vi har haft det här. Jag är så otroligt tacksam. Tacksam för att Andreas hade ordnat allt så bra. Tacksam för att vi har så många underbara människor i vår närhet som tagit hand om våra små älsklingar under tiden. Och sist men inte minst, tacksam för att jag har fått spendera så många härliga dagar tillsammans med min älskade man!

syskonkärlek

Men nu längtar jag hem. Saknar dessa små guldklimpar så otroligt mycket!


1