Så var det redan dag två på det nya året. Årets första dag blev en riktig slappar dag men inget mig emot. Trots att det blev en lugn och mysig nyårsafton så var vi alla rätt trötta och slitna igår. Det hör ju inte direkt till vanligheterna att barnen är vakna till 23 och 01 direkt:)

 Nyårsblommor bilder nyår

Som sagt så det blev det en relativt lugnt nyårsfirande här hemma. Kusinerna röjde dock loss som vanligt. Allt som vi åt blev riktigt gott och lyckat förutom efterrätten. Det blev en riktig flopp! Så trist! Jag som tycker att det knappt går att misslyckas med en efterrätt men jag misslyckades totalt med Pernilla Wahlgrens Crème Brulee.

 Jag som är en riktigt efterrättstjej blev riktigt besviken men de andra klagade inte direkt.

Men Men.

Förrätten blev dock hur god som helst! Jag hann aldrig fota maten under kvällen men igår frossade jag och Andreas i resterna så då hann jag knäppa av en bild( här saknas dock löjrommen)

Toast Skagen Per Moberg

Per Mobergs Toast Skagen

Så god!

Och varmrätten blev en succé den med. Helstekt Oxfilé med bearnaisesås med potatispuckar.

DSC_0496

  Och som f.d ägare till en skotträdd hund vägrar jag köpa fyrverkerier men jag tittar mer än gärna på andras:)

6 kommentarer till “Nyårsfirande

  1. Vi vägrar också fyrverkerier och bodde därför på raketfritt hotell vid en flygplats. Så mysigt på alla vis 😀

    God fortsättning på 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *