Bläddrade igenom den senaste HM-katalogen som hastigast. Nuförtiden börjar jag alltid bakifrån i katalogen. Det är ju oftast på Home-avdelningen alla fina nyheter finns. Men idag blev jag faktiskt lite besviken. Visst hittade jag några saker som väckte vill-ha begäret men det jag ”fastnade”  för var faktiskt ett underlägg. Är det inte ganska så likt ett annat underlägg? Kanske inte en direkt kopia men jag tycker att de påminner en hel del om varandra.

 

Budget: Hm 99kr

Lyx: Skultuna (748kr Länna möbler)

Samma sak var det i höstas. Då sålde HM underlägg som påminde väldigt mycket om Bless this house från Svenskt Tenn.

underlägg svenskt tenn

Då kunde jag dock inte låta bli att slå till. Ibland är kopiorna lite mer plånboksvänliga:)

Och då valde jag istället att satsa på att köpa fler underlägg från Svenskt tenn, älskar deras hårda underlägg med filt under. Stilrena och väldigt stryktåliga ( tillskillnad från deras tidigare underlägg i plast), vilket behövs med tanke på att vi torkar underläggen ex. antal gånger/dag pga barnen.

2 kommentarer till “Budget vs lyx och en hyllning till Svenskt Tenns underlägg

  1. Det finns mycket fint man kan hitta. Älskar både svenskt tenn och hm´s prylar! kul när man kan hitta lite någorlunda lika saker som kan vara roligt att köpa ibland=)

  2. Ja men verkligen, såg också att det var nåt annat liknande företag som gjort typ exakt likadana underlägg som Stockholmskartan där uppe 😉 Men men, H&M gör väl så med sina kläder också tror jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *