Ni som även följer mig på instagram( @onlyfemale.se) har nog noterat att jag älskar tröjor med fina små detaljer.

Som denna topp från Ajlajk of Sweden. Älskar den! Den ser så enkelt ut framifrån men har flera fina detaljer bakifrån. Och så är den sådär mjuk och skön så man nästan måste dubbelkolla om man verkligen har något på sig överhuvudtaget;)

 

Tröjan kommer från den mysiga webbshoppen ButikMickan, och ägarinnan av webbshoppen är verkligen en supergo tjej som jag rekommenderar er att följa på instagram( @butikmickan). Hon delar alltid med sig av vackra bilder, fina små ord och sprider härlig nätkärlek! 

❤️

3 kommentarer till “Tröjan med fina detaljer

  1. sv: jamen visst är den snyygg 😀 Ja precis, den passar lika bra till herr & dam 😀
    Jag rekommenderar den varmt 🙂

    Önskar dig en fin dag 🙂

  2. Pingback: Washologi |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *