Nutellabollarna hade en läkande effekt igår, känner mig mycket piggare idag. Så nu är jag mer än laddad inför denna fredag, som även bjuder på ett riktigt snökaos. Den där efterlängtade våren känns helt plötsligt väldigt långt bort.

Något som är positivt när det är lite busväder ute är ju att det blir extra mysigt att tända ljus hemma. Jag är lite smått besatt av att ha levande ljus brinnande på matbordet så jag investerade nyligen i en underbar liten fotogenlampa från Wahlmans interiör. Så nöjd!

oljelampan wahlmans interiör oljelampan wahlmans interiör oljelampan wahlmans interiör oljelampan wahlmans interiör

Tips!

Såg att Wahlmans interiör har en kampanj nu där man får fri frakt på sin första order. 

En kommentar till “Ny liten favorit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *