Alla hjärtansdag firandet börjar lida mot sitt slut men jag har faktiskt en liten överraskning till mina kära läsare/följare. Jag har fått chansen att tävla ut ett presentkort hos Timarco.se värt 500kr!

Här finns verkligen ett enormt stort utbud av det mesta men framförallt underkläder, alltifrån sportbh, bikinis till snygga set. Hade jag själv vunnit denna tävling hade jag helt klart valt det snygga setet från Calvin Klein ( det gråa som finns på bilden nedan), så snyggt!

Tävlingsreglerna är enkla.

För att tävla via bloggen:

-Ange tre varumärken som finns bland det stora utbudet hos Timarco.

Motivera i detta inlägg varför just du skulle vilja vinna och ange gärna vad du skulle välja( länka gärna).

– Följ gärna ( inget krav) @timarco_com på instagram alternativt gilla Timarco på Facebook

För att tävla via instagram:

– Ange tre varumärken som finns bland det stora utbudet hos Timarco samt motivera varför just du skulle vilja vinna och ange gärna vad du skulle välja. Allt detta under tävlingsbilden som finns hos @onlyfemale.se

– Följ gärna ( men inget krav) @timarco_com  och @onlyfemale.se på instagram

Självklart blir jag väldigt glad om ni delar med er av denna tävling på alla möjliga sätt! 

Tävlingen pågår tom den 21/2-2016 och vinnaren kommer att meddelas här på bloggen dagen efter.

Lycka till!

37 kommentarer till “Tävling i samarbete med Timarco!

 1. Hej!
  Är gärna med.

  Timarco har bland annat märkena Björn Borg, Happy socks
  och Swegmark.

  http://www.timarco.com/se/underkläder/trosor/2-pack-sloggi-double-comfort-tai?colid=445 Jag skulle beställa trosor som jag behöver mest av allt. Men när man bara har en inkomst så är det svårt att få
  pengarna att räcka till. Därför hoppas jag nu på turen i denna tävling att få vinna.

  Delar tävlingen på FB

  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 2. Tävlar här och på IG :) följer er båda sedan länge och fina märken hos butiken är Sloggi, Casall och Björn Borg! Skulle antingen unna mig en ny sport bh som håller boobisarna på plats - har så svårt för att hitta rätt.. Eller uppdatera garderoben med nya Sloggi. Ha en fin dag! Helene/gollobracing

 3. Björn Borg, Sloggi och Happy Socks!
  Jag skulle köpa snygga underkläder från Chantelle som jag tycker passar mig. Har man varit gift i över 10 år med samma man och tillsammans långt före dess är nya sexiga underkläder inte det första man lägger pengar på. Men nu känner jag att jag behöver uppdatera min underklädesgarderob, inte för att vara sexig för maken utan för att själv känna mig fräschare och snyggare från insidan och ut!
  Gillar på FB som jessica sundberg1

 4. Svaret = Björn Borg, Sloggi och Casall
  Valet = http://www.timarco.com/se/triumph/sport-bh/sport-bh/triumph-tri-action-workout-n?colid=445

  Triumph bra underkläder har,
  men jag har inga kvar !
  Mammakläderna ska bort,
  nu vill jag ha en annan sort !
  Dags att börja träna igen,
  gäller att komma i arbetskostymen !

 5. Björn Borg, Sloggi och Happy Socks.

  Jag har snart bara kallingar med hål i, så en vinst här vore perfekt, så jag fick lite fler hela kalsonger… Börjar nästan bli pinsamt att byta om i omklädningsrum eller gå till läkare :)

 6. Björn Borg, Calida och Cirque Deluxe

  Swegmark Stars - mjuk osynlig skulle jag nog välja eftersom jag har fått så stora bröst efter förlossningen så vill man ha ett bra stöd.

  Gillar på fb, Annica Beda Nilsson

 7. Björn Borg , Sloggi , Swegmark, Happy Socks m.fl.

  Perfekta kläder för dotter och dotterdotter ! Dom skulle få välja själva !
  Finns så mycket fint och praktiskt !

 8. Jag är jätte gärna med och tävlar :)

  1, Casall, Björn Borg, Triumph
  2, Jag skulle behöva lite påfyllning av mina underkläder sen skulle det även slinka ner ett par kalsonger till pojkvännen då även han behöver detta :)

 9. Jag är jätte gärna med och tävlar :)

  1, det finns mycket olika märken, bl.a Casall, Björn Borg, Triumph
  2, Jag skulle behöva lite påfyllning av mina underkläder sen skulle det även slinka ner ett par kalsonger till pojkvännen då även han behöver detta :)

 10. Några av Timarcos märken är: triumph, Swegmark, MissMary

  http://www.timarco.com/se/underkläder/bh/miss-mary-exclusive-minimizer-bra?colid=004

  Skulle vara glädje för mig att få köpa en stabil minimizer-bh så att mina kläder sitter snyggare. Mindre är mer! 😉

 11. 1. DKNY, Panos Emporio & Triumph.
  2. Jag skulle verkligen behöva unna mig lite nya underkläder nu. Jag är gravid och kroppen växer, inget passar längre. Jag skulle så gärna vilja känna mig fin även nu när kroppen ändras, fina underkläder brukar få mig att känna mig fin så denna vinsten hade varit väldigt uppskattad av mig.
  http://www.timarco.com/se/underkläder/bh/calvin-klein-modern-cotton-bralette?colid=249
  Jag hade definitivt köpt denna mjuka BH från Calvin Klein, så snygg och bekväm!
  http://www.timarco.com/se/underkläder/bh/abecita-lace-soft-bra-144218?colid=004
  Hade även köpt denna snygga BH från Abecita.

  Håller tummarna för denna vinst :) Gillar Timarco på FB.

 12. Casall, Stay in place och Under Armour, några av mina favoritmärken!

  Jag skulle välja http://www.timarco.com/se/stay-in-place/sport-bh/sport-bh/stayinplace-pad-sports-bra-a-b?colid=004 eftersom jag verkligen behöver en ny sportbh och Stay in place har de absolut bästa, just nu tillåter dock inte min studentplånbok såna här köp, därför hade den här vinsten suttit så fint!

  Gillar på facebook som Daphne Alice :)

 13. Björn Borg, Happy socks & sloggi
  OM jag vann skulle jag köpa på mig lite strumpor, det är ju så tråkigt att invenstera i själv. men dock så viktigt 😉 Kram

 14. 1. Calvin Klein, Gant, DKNY
  2. Skulle köpa mig en efterlängtad DKNY Balconette http://www.timarco.com/se/dkny/underkläder/bh/dkny-seductive-lights-balconette-?colid=685
  Gillar på FB & Instagram .. på alla håll o kanter !

 15. Åh jag är med :).

  1. Calvin Klein, Björn Borg och abecita.

  2. Jag har inga bröst. Helt enkelt haha! Men mig gör det ingenting. Jag gillar stt använda mjuka toppar utan vaddering och just Calvin Klein är min favorit också. Ser så skön ut och dessutom så snyggt stt matcha med trosorna! Hade gärna velat vinna och skämt bort mig med fina bekväma underkläder som jag trivs i.

  3. Gillar på fb, Nathalié eriksdotter teodorson.

 16. Casall, DKNY och Sloggi
  Jag skulle genast satsa på dessa: http://www.timarco.com/se/kl%C3%A4der/tights-leggings/casall-sculpture-tights-860?colid=738
  för tillfället tränar jag i cykelbyxor och det är så förbaskat kallt innan jag har fått igång värmen! Har länge velat skaffa mig riktiga träningskläder så att det inte bara blir skönare att träna utan jag kanske skulle se lite mer proffsig ut istället för som nu, någon som inte ser ut att höra hemma på gymmet, varken viktmässigt eller ”tillbehörsmässigt”. För nog hör jag hemma alltid, det tvivlar jag inte på, och nog hör dessa träningsbyxor hemma hos mig, det tvivlar jag nästan ännu mindre på!

 17. Swegmark, Casall, Craft!

  Jag behöver en riktigt bra sport-BH för att ta min löpning till nästa nivå! Det är omöjligt att förbättra sina tider när man hela tiden måste hålla armarna runt sina bröst för att det inte ska bli total jordbävning. Jag har hört från flera vänner att denna ska vara magiskt bra: http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/swemark-movement-sport-bra

  Hoppas hoppas! Har gillat Timarco på Facebook :)

 18. Boob, Swegmark, Björn Borg

  Efter snart 20 kg viktnedgång så är underkläderslådorna fulla med för stora trosor och bhar. Så skulle jag vinna skulle jag köpa några par av Triumphs snygga trosor i olika färger.
  http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/trosor/triumph-sexy-angel-hipster?colid=004

 19. 1. Sloggi, Miss Mary och Happy socks.
  2. Jobbar på en sundare livsstil och en kropp som jag känner mig bekväm i lagom till sommaren. Så en snygg bikini hade varit en perfekt morot! Jag skulle välja Miss Mary Maxi Brief http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/miss-mary-maxi-brief?colid=004 och svartrosa bikiniöverdel från Triumph 4 Your Style http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/triumph-4-your-style-13-pt-ctowpd?colid=312 :)
  Vänliga hälsningar, Anna

 20. 1. Björn Borg, Happy socks & Calvin Klein!

  2. Jag är en sån kvinna/mamma som alltid valt tråkigaste trosorna i bomull för jag tänkt att ”Ingen behöver väl se dem. Och de är ju iallafall bekväma!” Efter två barn vill jag gärna ändra mig. Jag är nöjd över min kropp och vill gärna ha även snygga underkläder som Calvin Klein Modern Cotton Bikini! Wow, säger jag bara!

  Gillar på Facebook!

 21. Hej!

  1) 3 varumärken:
  * Salming.
  * Sloggi.
  *Björn Borg.

  2) Vilket utbud av badkläder! Äntligen kan jag hitta bikini/tankini med byxan just för mig! Att kunna kombinera och välja färg och form precis så som jag vill. Nu kan jag känna mig bekväm och ”välklädd” vid bad!
  Jag skulle unna mig
  http://www.timarco.com/se/bad/bikinis/sloggi-swim-midnight-essentials-ctopl?colid=112
  med passande bikinitrosa till.

  3) Gillar på FB som Kristiina Söderström.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina Söderström.

 22. Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på instagram, hostdagjamningen.
  Timarco har bla Miss Mary, Chantelle och Triumph.
  Vill ha Miss Mary extra shaping body.
  Har stor byst och problem pga det. Har även en sjukdom som Gerdin blåmärken och sår lätt. Så med vanligheterna får jag ont, sår och blåmärken. En body avlastar bättre.
  Ett plus är också att en body skulle hålla in min lösa hud jag fått på magen efter drygt 20 kg minus. Med body på skulle min drömklänning passa perfekt och jag vore redo för makens och min weekend på hotell som vi åker på för att fira vår bröllopsdag i efterskott :)
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 23. Svaret är att de har bland annat: Triumph, Björn Borg, Sloggi med mera.

  Jag vet inte riktigt ännu vad jag skulle välja men som en fattig student känns tävling mer relevant än någonsin och skulle göra en väldigt stor skillnad för mig.

 24. 1) Calvin Klein, Björn Borg, Salming

  Gillar på FB och följer på IG!!

  Skulle välja:
  http://www.timarco.com/se/strumpor/strumpor/3-pack-bj%C3%B6rn-borg-ankle-sock-gift-box?colid=229
  http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/kalsonger/3-pack-salming-balmoral?colid=284
  2)
  Ensamstående tonårsfarsa som hatar att tvätta,
  så fort jag ska ner i tvättstugan börjar jag svettas.
  Hundra miljoner strumpor och kalsonger i olika färger och form.
  Önskar alltsammans blåste bort i en storm.
  Vad värre dock är, är att jag på färgblandningar och kvalitéer har dålig koll.
  Ska man tvätta rött och vitt tillsammans, nitti grader eller noll?
  Min inkompetens har fått katastrofala följder för grabbens underkläder tyvärr.
  Han gnäller, klagar, gnölar och svär.
  Han behöver vita strumpor som inte blivit ljusrosa, kallingar utan uttänjd resår
  – och som inte krympt till storlek 4 år.
  Om jag nu har turen att detta vinna lovar jag bli bättre på en gång.
  Snälla, låt min son få några snygga strumpor och några värdiga par snygg-kalsong.

 25. Hej!
  På Timarco.se säljer de bland annat kläder från sliggi, casall och Stay in place.

  Eftersom jag precis kommit igång med träningen efter min graviditet så behöver jag en bra sport bh, den här skulle jag gärna vilja ha: http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/stayinplace-stability-sport-c-d?colid=005

 26. Åhhh vilken underbar tävling. Jag är jättegärna med
  De säljer bl a Björn Borg. Swegmark och sloggi.
  Gillar på fb - Anna Lundqvist
  Med en stor byst som hämmar min nya vän TRÄNINGEN hade jag verkligen behövt en bra bh som ger stöd så denna hade jag helt klart köpt http://www.timarco.com/se/sport-bh/sport-bh/abecita-kimberly-soft-sports-bra-?colid=445

 27. Pingback: Påminnelse! Tävla om ett presentkort värt 500kr! |

 28. Triumph, Casall, Björn Borg

  På Alla-Hjärtans dag fick du tyvärr inte nåt, såg besvikelsen i dig för ett ögonblick kort.
  Men nu en superchans jag fått, underkläder från Timarco skulle klä dig så himla hot!
  Så förlåt än en gång för att jag gjorde mig bort, min kärlek till dig är så otroligt stor & du gör mig så gott.
  Älskar dig Tesse/ puss och kram din Marcus

 29. Triumph, Björn Borg och Calvin Klein! Jag hade absolut valt det snygga setet med topp och trosor från Calvin Klein i grått! Så himla fint och ser väldigt skönt ut! Och här hemma behöver verkligen underklädeslådan uppdateras :)

 30. 1. Några av märkena är: Abecita, Gant och Salming

  2. Om jag vann skulle jag handla BH. Jag har supersvårt att hitta BH eftersom min kroppsform är lite annorlunda med en ganska rejäl byst, men korta armar och liten kropp. Dessutom HATAR jag byglar mer än allt, de går alltid rakt in i armhålorna och skaver och ger jobbig värk. Abecita är ett av mina favoritmärken, och jag skulle troligtvis investera i en av deras bysthållare. Möjligen hade min shopping sett ut ungefär såhär:
  Snygg och mjuk bh från Abecita - http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/abecita-picasso-soft-bra-144006?colid=445
  Ett par sköna trosor, typ - http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/trosor/sloggi-evernew-hipster?colid=029

 31. Björn Borg, Calvin Klein och Happy Socks.
  Jag är galet intresserad av mode! Om jag vann så skulle jag helt klart gjort som dig och valt det galet snygga setet från Calvin Klein. Det vore rent av underbart! Jag har alltid varit intresserad av färg och form, allt från konst till kläder. Jag älskar att matcha olika klädesplagg fram och tillbaka tills jag hittar de perfekta kontrasterna och den ultimata outfitten. Mode är något som jag verkligen brinner för!

 32. Hej!
  Bästa sidan med underkläder, de har bland annat Björn Borg, Calvin Klein, sloggi mfl.

  Jag skulle unna mig en mjuk skön bh till min kommande bröllopsresa och förstås något mer fint under!
  http://www.timarco.com/se/calvin-klein/underkläder/bh/calvin-klein-modern-cotton-bralette?colid=249

  Hoppas på turen att vinna!

 33. Varumärken: Sloggy, Röhnisch, Crocs.
  Jag behöver nya bh:ar och skulle vara glad om jag fick extra tillskott för exempelvis dessa:
  http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/sloggi-double-comfort-top?colid=445
  http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/calvin-klein-modern-cotton-bralette?colid=029

 34. Abecita, Casall och Scholl
  I höstas fick jag en förfrågan om att i juni 2016 delta i en arkeologisk utgrävning i Mellanöstern. Åh, jättespännande! Men orkar jag? Jag väger 20 kg för mycket, har svårt för värmen och är allmänt i dålig kondition. Och svettas kopiöst! Jag behöver köpa in mig på underkläder som tål att handtvättas varje dag.

 35. Det finns bl.a. Triumph, Abecita och Chantelle. Märken som har storlekar som passar mig, och det är verkligen inte alla märken/butiker som har det. Om jag hade vunnit så hade jag shoppat underkläder till bröllopet, kunnat lägga lite extra på det vore kul :)

  Följer båda!

  mvh Liw

 36. Är med! Det skulle vara såå lyxigt att kunna unna sig något nytt, fint under. Minns inte när jag handlade underkläder till mig själv så det är nog dags :) Jag skulle nog välja denna fina bh ifrån Heidi Klum eller något ifrån Calvin Klein: http://www.timarco.com/se/underkl%C3%A4der/bh/heidi-klum-amelie-contour-bra

  Svar: Calvin Klein, Salming och Björn Borg.

  Följer på insta som matatilda.

  Kram Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *