Nu är det dags för en liten tävling till här på bloggen.

Jag har fått möjligheten att tävla ut ett set om 5 valfria kort från Made by C ( värde ca 200kr)

Tävlingsreglerna är enkla.

För att tävla via bloggen:

 Motivera i detta inlägg varför just du skulle vilja vinna och ange ett kort som du fastnade lite extra för!

För att tävla via instagram:

Motivera under tävlingensbilden varför just du skulle vilja vinna och ange ett kort som du fastnade lite extra för!

Självklart blir jag väldigt glad om ni delar med er av denna tävling på alla möjliga sätt! 

Tävlingen pågår tom den 25/2-2016 och vinnaren kommer att meddelas här på bloggen dagen efter.

Lycka till!

14 kommentarer till “Tävling! Vinn ett set med kort från Made by C

 1. Jag fastnade för ”Att vara 30 är precis som att vara 20.
  Förutom att du ser 10 år äldre ut och allt är lite mindre roligt.”

  eftersom jag har en vän som blir 30 snart:P

 2. Jag fastnade extra mycekt för det här: https://www.etsy.com/se-en/listing/247169523/funny-birthday-card-for-30th-birthday?ref=shop_home_active_13
  Kul då jag alltid skojar med en kompis att hon fyller 20. nu har vi gjort det så länge så det ‘är dags för henne att fylla 40… .;)

 3. Jag tyckte: ”Du är som solen, månen och stjärnorna… Och all annan bra skit.” var så skön! Jag har en mängd med kompisar som fyller 18 år och då behöver man ge fina och roliga kort! Det skulle vara kul att ge dessa kort 😀

 4. Kortet med citratet ”jag älskar dig för att du alltid får mig på humör” fastnade jag direkt för eftersom att jag kom att tänka på min underbara mamma. Hon förtjänar verkligen att få ett sånt fint kort.
  Alla kort var klockrena och det är alltid lika kul att visa uppskattning genom att ge bort kort, speciellt när de är såhär stilrena och fina!

 5. ”Förlåt för alla hemska saker jag sa när jag var hungrig” är det bästa kort jag sett på länge och, för att vara ärlig, så stämmer det mitt i prick på undertecknad.
  Jag och min lillebror var inne på Made by C och han fastnade för ”Grattis storasyster, du är knappt bossig alls längre” till mig på min födelsedag och vi var rörande överens om att kortet ”Att sätta ut rätt antal ljus på din tårta är nu en riktig brandfara” skulle vara en present som får vår pappa att skratta sitt allra mest hjärtliga.

 6. Jag har sååå många anledningar att skicka/ge fina kort till mina nära och kära! Men den allra största är att det där kortet det står ”förlåt för allt dumt jag sagt när jag var hungrig” verkligen behöver ges till min pojkvän, som ett skämt med en sanning bakom. Det hade varit mysigt att ge kortet tillsammans med en charkkorg och säga att det aldrig ska hända igen :-)

 7. Jag skulle tro att jag är en av få som VERKLIGEN skickar mycket vykort! Jag ÄLSKAR att skicka kort! Är ständigt på jakt efter roliga & fina kort! Jag vägrar digitala kort och gillar när jag får gå till postlådan och posta kort! Fastnade lite extra för: ”Grattis på födelsedagen! Att sätta ut rätt antal ljus på din tårta är nu en riktig brandfara.”

 8. ”Jag älskar dig med hela mina bröst”
  Jag älskar min kille, framtida sambo och man.
  Jag brukar skicka kort till min kille och mina vänner.
  Jag är lite av en bakåtsträvare. Mejl är så opersonligt och jag vill visa min kärlek och mitt engagemang med den äldre men så mycket roligare metoden - vanligt simpelt brevid som kastas in i brevlådan.
  Så lätt och så uppskattat! Kärlek!

 9. Pingback: Påminnelse om tävling! |

 10. Jag gillade kortet du är den jag vill ligga jämte och kolla min mobil med. Den passar så bra in på min och min sambos förhållande. Vi bara ligger och chillar jämte varandra, man behöver inte göra mer, och de stunderna betyder massor för mig!

 11. Både jag och mina kompisar börjar komma upp i den åldern när kortets text är sann.
  ”Tänk inte på det som att du blir äldre.
  Tänk på det som att du kommer närmare en massa fantastiska pensionärsrabatter.”

 12. ”Förlåt för alla hemska saker jag sa när jag var hungrig!” - Då den är så klockren på frugan. Men med lite choklad och kärlek så löser jag det. 😉

  Hoppas vinna då både frun och mina föräldrar fyller år nu i vår. Har aldrig stött på så klockrena kort tidigare, så därför hoppas jag på denna toppenvinst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *