Igår var vi lite crazy. Vi åt tacos på en onsdag! Och inte vilken tacos som helst utan vegetarisk tacos. Killarna var lite smått skeptiska först men quornbitarna fick tummen upp av både mig och sönerna.
Och vi var ju faktiskt inte helt hel ute för på Sveriges mästerkock severades det faktiskt också tacos igår. Herregud så gott det såg ut! De som tävlar är verkligen grymma!
Vegetarisk tacos ( ca 4 pers)
1 påse Quorn-bitar
2 ägg
2-3 msk ströbröd (glutenfritt)
Tacokrydda ( efter eget önskemål)
Tacoskal
Picklad rödlök
Sallad
Majs
Gräddfil
Salsa
Guacamole
Riven ost
Tina quornbitarna. Vispa upp två ägg lite lätt. Häll mer quornbitarna i äggblandningen och strö sedan över både ströbröd och tacokrydda. Blanda runt så att alla bitar är täckta så gott det går. Hetta upp rikligt med olja i en medelvarm stekpanna. Stek de panerade bitarna i ca 5 minuter tills de fått fin färg. Servera tillsammans med tacoskal och alla tillbehör.
Så gott!
Men mums vad gott och det där måste jag också prova! Kram
Jag har blivit helt besatt utav quornbitar sedan jag testade det första gången. Tycker de är godare än vanlig kyckling, får nog också prova dem i tacos
Mums!