Jag  avslutade min detox-kur i veckan och jag lovade ju att återkomma med resultatet.

DSC_0831 DSC_0842

Varje dag drack vi 1 liter vatten som vi hade spätt ut med 45ml koncentrat. Och det var verkligen hur enkelt som helst för den är riktigt god. Jag blandade i ordning en karaff på morgonen och hade den ståendes i kylen så jag kunde ta mig ett glas då och då, från morgon till kväll.

Redan efter ett par dagar kände jag att det började hända något i kroppen, jag fick huvudvärk på kvällarna och det kändes verkligen som att kroppen förstod att det var någon form av detox på g. Och efter drygt en vecka kände jag faktiskt mig piggare. Inbillning eller ej men jag hade mer energi.

Och när det gäller slimming gelen som också ingick i kuren är jag inte riktigt lika övertygad om den kommer hålla vad den lovar men det återstå att se. Det var ju inte direkt så att all ojämn hy bara försvann. Inte efter 10 dagar i alla fall,  men håller man på lite längre så kanske den hjälper lite mer. Den luktar dock väldigt fräscht, försvinner snabbt in i huden och någon effekt hade den absolut för jag upplever att jag blev mjukare i huden. Så jag kommer fortsätta att massera in gelen två gånger/dag lite då och då. För skulle nu denna gel kunna göra så att mina ”ojämnheter” försvinner så vill jag garanterat försöka:)

Summa summarum:

Jag kan absolut rekommendera denna detox-kur. Jag kommer garanterat forsätta att smörja in mig och köpa en ny omgång av drycken!

 Glöm inte bort att det finns ett erbjudande just nu på detox-kuren. Två flaskor samt gel ( ink frakt) för endast 249kr ( ord.pris 487kr). Direktlänk till det tidsbegränsade erbjudandet finns  här.

I samarbete med Yves Rocher

2 kommentarer till “Detox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *