Lillördag, solen skiner och jag är pigg! Underbart! Känns så skönt att vara på benen igen.

Nu behöver jag lite råd och hjälp från er.

Nu när det är så mycket tråkiga baciller som snurrar runt överallt försöker jag göra allt för att få i mig, och barnen med för den delen, en hel del vitaminer. Det vi gör mest här hemma, förutom att äta frukt och grönt är en hel del smoothies. Men det skulle vara roligt med lite variation. Jag har länge varit sugen på att klicka hem en Råsaftcentrifug. Tänk att bara kunna slänga ner både frukter och grönsaker med skal och allt. Verkar ju så otroligt smidigt.

Men det finns ju en hel uppsjö av olika varianter och priser från högt till lågt. Så vad ska man välja egentligen? Det som är viktigast för mig är att den är enkel att rengöra, smidig att använda och har ett helt ok pris. Någon som har några tips och förslag?

Sökte lite på nätet och kom in på CDON’s hemsida och såg att de hade massa olika råsaftcentrifuger och juicepressar i olika modeller och som den vana nätshopparen som jag är så kommer jag garanterat klicka hem en istället för att ge mig ut i butikerna. Först måste jag dock bestämma mig för vilken modell vilket inte är det lättaste.

Såg att modellen HR1869 från Philips var på kampanj just nu. Är nog favoriten just nu men som sagt, jag tar gärna emot tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *