Dagens tips!

Ellos kör en kampanj just nu där man får 20% på hela Ellos sortiment, även möbler ( ej varumärken)!

66-2495_D9

Ange rabattkod: 335426

20% rabatt på din beställning gäller även möbler Villkor: Gäller på kläder, skor, accessoarer, ,Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty, hemtextil, hemdekoration, inomhusbelysning, möbler, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-03-06  , så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.

4 kommentarer till “20% på möbler

  1. Bra rabatt men annars retar jag mig lite på ellos. Det är sällan det tillkommer extra avgifter men ellos är mästare på det. Frakt, expeditionsavgift, fakturaavgift samt returavgift gör att jag ratar dem helt. Trots rabatter…

    Ha en bra söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *