Jaha, det blir som sagt inte alltid som planerat. Jag skulle träffa en kär vän och mysa ordentligt ikväll men bebisen i hennes mage började visa lite tecken på att h*n ville ut, så nu sitter jag istället på nålar och väntar på några nyheter. Att föda barn är verkligen det häftigaste som finns! Tänk att en ny liten människa snart är här, underbart!

Så.

I väntan på besked om bebis kommit ut ön eller ej passar jag på att surfa runt efter lite belysning. Belysning är verkligen A och O. Jag skulle vilja uppdatera belysningen lite här och var här hemma. Både i sovrummet, köksfönstret och som myspysbelysning. Och hos Lampgallerian hittade jag två favoriterkandidater som ligger bra till.

savoy-krom

Till köksfönstret

medium_vit

Till sovrummet.

Några tips, idéer eller förslag? Hojta gärna till!

*Sponsarat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *