Jaha. Och som alltid försvinner helgen iväg lika snabbt som den kommer.

Fredagen blev garanterat den dag vi åt godast mat under helgen iallafall.

Jag och maken var nämligen iväg på en liten date inne i stan. Restaurangen vi besökte var Lilla Ego . En restaurang som vi tänkt besöka hur länge som helst men det är nästintill omöjligt att boka bord ( och det blev inte lättare när Jimme Eriksson som är en av kockarna vann titeln Årets kock 2016). Men det var verkligen värt att vänta för wow, vilken mat!

Jag åt en helt fantastisk hälleflundra til förrätt och Andreas valde kyckling som var lika grym den med.

Till varmrätt kunde vi inget annat än att välja vinnarbidraget ( tolkat på Lilla Egos vis) och återigen, wow! Rensadel 46grader, rotselleri, lingon och hasselnötter. Så gott.

Och efterrätten blev en fullträff den med, en drömdessert som de själva kallade det.

lilla ego efterrätt

Så vill ni uppleva en riktig smakupplevelse och få fantastisk service, allt i en härlig miljö så kan jag varmt rekommendera ett besök till lilla Ego.

Och vill du inte vänta 3 månader på ett ledigt bord så går det alltid att chansa och gå dit och vänta in ett bord. Finns faktiskt spel i korridoren som man kan spela i väntan på sin tur:) Vi satt faktiskt i baren och åt i fredags( blev en liten miss i planeringen från vår sida) och det var nästan mysigare, för då fick man se kockarna in action.

En kommentar till “Lilla ego

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *