Alltså jag är så grymt sötsugen just nu! Och det blev inte bättre när jag bläddrade igenom gamla recept här på bloggen och hittade detta.
Så goda! Måste baka ett gäng snart igen.
Havrebollar- glutenfria
270 g smör
3,5 dl socker
3,5 tsk vaniljsocker
1 liter havregryn (glutenfritt)
0,75 msk kakao
1 dl kaffe
2 dl kokosflingor
Vispa smör, vaniljsocker och socker kraftigt i 5 minuter med elvisp. Tillsätt havregryn, kakao och kaffet, som kan vara ljummet, och vispa 5 min till, kraftigt. Ställ smeten kallt en stund att stelna till (ju längre den står desto bättre). Forma sen bollar med hjälp av en sked och rulla i kokosflingor.
Det där ser sjukt gott ut! Kram
Men mums så gott
Kul med recept! Dom ser otroligt goda ut! Kram
Vilket snyggt fat, lyser verkligen upp chokladbollarna.
Sv: det var verkligen så mycket godare än jag trodde
Mummsigt & så fiiint foto ♡ …
/Kram du fina & Tack för receptet!
Åh så gott! Underbart tjejen!
Mmm så gott! Ja det är svårt när man älskar att baka dessutom kram
Åh så gott!
Oh så gott 😀
Pingback: Drömrulltårta- Glutenfri, Rulltårta, Glutenfri Rulltårta, Rultårta Potatismjöl |