I söndags var hela familjen iväg på lite biopremiär. Jag hade nämligen fått en inbjudan till premiären av Disney Juniors nya serie Lejonvakten.

Lejonvakten” handlar om lejonet Kion, son till Simba och Nala och lillebror till Kiara, när han tar sig an ledarrollen i Lejonvakten, vars uppdrag är att upprätthålla ordning i Lejonriket.  Många älskade karaktärer som vi känner igen från ”Lejonkungen” dyker upp i både filmen och serien, bland annat Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu och Kions storasyster Kiara.

 

 

Jag som verkligen älskar Lejonkungen( bästa Disneyfilmen någonsin) blev överlycklig denna inbjudan. Och den nya serien var verkligen supermysig den med. Rekommenderas verkligen!

Den storslagna berättelsen om Disneys ”Lejonkungen” fortsätter i en ny tv-serie som heter ”Lejonvakten”. TV-serien inleds med en 45 minuter lång film ”Lejonvakten: Ryter igen” som har premiär på Disney Junior den 25 mars kl 17:15. Filmen visas även samma dag och tid på Disney Channel och Disney XD. Den nya TV-serien ”Lejonvakten” har premiär 9 april kl 09.00 på Disney Junior.

3 kommentarer till “Premiär för Lejonvakten

  1. nä men va skoj att gå på bio. längesen här kanske borde va dax igen

    önskar en fin söndag lung o rfylld hoppas ja kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *