Så var det vardag igen och peppar peppar, jag börjar bli frisk! Så skönt. Vågar knappt skriva det för då åker jag väl på något snart.

Men men.

Igår hade jag faktiskt lite energi över på kvällen och rensade ut påsken här hemma. Och på tal om påsk. Killarna gick på äggjakt i påskas. En lite annorlunda påskjakt än vi brukar. Jag fick möjlighet att prova en färdig äggjakt som man kunde köpa via Grapevine, en sida som säljer färdiga skattjakter/quiz/festlekar mm.

Riktigt smidigt och enkelt måste jag säga.

Hade fyllt ”äggen” med lite smått och gott.

Killarna fick svara på olika frågor och för varje rätt svar fick de ett ägg som de skulle sätta fast på en karta. När alla äggen var samlade var det dags att leta efter den riktiga skatten.

Killarna hittade skatten tillslut:)

Riktigt mysigt. Tack Grapevine för att vi fick testa denna tjänst. Vi kommer garanterat testa detta igen. Så ska du ha barnkalas och varken har tid/ork/idéer att fixa med skattjakten etc själv så kan jag varmt rekommendera Grapevine.

3 kommentarer till “Äggjakten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *