Jag anmälde mitt intresse via Almondys Facebooksida när de sökte testpersoner till deras nyhet och jag kom med.

Chocolate Cake with roasted Almonds är en tårta överdragen med härlig premiumchoklad och som har toppats med lättrostad mandel. Inuti gömmer sig dubbla mandelbottnar varvade med en len och smakrik chokladkräm. 

Och det bästa av allt? Tårtan är både laktosfri och glutenfri.

   
  

Och tårtan fick höga betyg här hemma, riktigt god. Det enda som var minus var att den var rätt hård( tänk er överdraget på en Magnumglass) så det var svårt att skära fina bitar utan att den ”sprack”. Men som sagt, det var det enda vi kunde komma på som inte var tiptop;)

Så nu ska jag köpa hem en ny som får ligga och vänta i frysen. Perfekt när man får oväntat besök och inte har tid att baka något smarrigt själv.

4 kommentarer till “Nyhet från Almondy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *