Så var det efterlängtade kalasdagen över.

Alvin vaknade strax efter sex igår morse, spänd och förväntansfull inför den stora dagen. Och klockan 11 började dörrklockan ringa i täta intervaller och huset fylldes av små kalassugna barn. Sen blev det några intensiva timmar med lek&bus i olika omgångar, picknick på vardagsrumsgolvet och givetvis lite fiskdam.

Alvin var så nöjd med dagen!

Alvins kalas

Popcornstrutarna gjorde succé! Tur att vi var utomhus och åt dessa för det flög verkligen popcorn överallt! Såg mallarna hos Kreativa Karin ( hon hade de som omslag till glasstrutar) och de finns att skriva ut här.

Alvins kalas

 Till lunch blev det minihamburgare ( riktigt gott måste jag säga) och korv. Yummie!

Alvins kalas

Tårtan blev en hit den med. Alvin hade egentligen önskat sig en Zlatan tårta men jag gav upp alla försök på att försöka göra en själv, så jag klickade hem ett oblat på ett annat favoritlag, Real Madrid. Och det blev hur bra som helst! Riktigt smidigt och tummen upp för den snabba leveransen från Partyhallen. Använde mig dessutom av färdiga tårtbottnar (underbart att det finns glutenfria tårtbottnar i var och varannan butik numera) och färdigt vitt marsipanlock. Så denna tårta blev verkligen hur enkel som helst att slänga ihop.

Och som sagt, den uppskattades verkligen.

När alla gästerna gått var det bara att städa och åka vidare mot nästa kalasfirande. Så idag blir det garanterat ett lugnare tempo här hemma i huset:)

En kommentar till “Kalasfirande för sonen och expressleverans

  1. Förstår att födelsedagsbarnet somnade lycklig efter det kalaset 😀 Och urtjusig tårta!!
    Vi gjorde sliders/minihamburgare för nån vecka sen, blev väldigt poppis hos oss vuxna medan sonen och hans kusin var mindre imponerade. De tyckte att det var ju bara hamburgare lixom fast i mindre format. Jag som trodde de skulle tycka det var lite kul med miniburgare,snacka om svårflirtade, haha! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *