Alltså vilka dagar vi har haft! Trots att vi har haft en hel del aktiviteter för oss så har det även hunnit bli en del timmar i vårt nya favorithörn på baksidan. Men vi har ett problem. Parasollet vi hade vi lånade förra året av svågern var lite för stort så nu måste vi köpa något mindre. Ett lite nättare. För här vill man ju åt solen men att det ska finnas möjlighet att få lite skugga också om man så önskar.

Surfade runt bland utbudet hos Chilis utemöbler och fastande för detta. Prisvärt, enkelt och snyggt. Och med tanke på att vi gärna vill ha parasollet bredvid soffan blir det nog bra med ett hängparasoll så att inte stången kommer i vägen.

image.php (1)

Tror att det kommer bli bra.

*Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *