Här hemma får mina små pojkar ”offra sig” lite då och då och provsmaka lite godsaker. Det bli ju lätt så när man har en mamma som får möjligheten att testa lite nyheter via Buzzador. Men de har faktiskt aldrig klagat:) Framför allt inte denna gång när det handlade om godis!

Det krämiga innehållet täckt av mjölkchoklad är en smakkombination som uppskattades här hemma. De nya minichokladbitarna gör det dessutom extra enkelt att dela med sig. För som man brukar säga – sharing is caring!

Den enda som var helt glutenfri var Schoko-bons och den gillade båda killarna. Kinder maxi-mini innehåller spår av gluten så den fick faktiskt inte Adam smaka. Jag tyckte att den var god men kanske något för söt för min smak. Kinder Bueno-mini innehåller spröda kex så den behöll jag också för mig själv. Den var också väldigt söt men jag är svag för ”krisp” i choklad så den fick tummen upp ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *