Nu kommer den utlovade bilbomben från vårt besök i den mysiga Furuviksparken!

Precis som förra året hade jag fått äran att bli bjuden till säsongspremiären.

Parken är verkligen perfekt för alla som har lite mindre barn. Här finns allt från charmiga chimpanser till läskiga ormar. Och miljön i parken är verkligen mysig den med. Vill man inte äta på någon av restaurangerna som finns i parken finns det gott om platser där man kan äta medhavd picknick

Tivolit är verkligen sådär lagom stort. Här  finns berg-och-dalbana, slänggungor, elbilar mm. Och eftersom vi hade fått VIP-åkband fanns det möjlighet att röja loss ordentligt bland alla karsuseller men med tanke på att varken jag, mormor eller barnen är några våghalsar så vi testade inte alla. Men betydligt fler än förra året i alla fall;)

Tack Furviksparken för att vi fick spendera några mysiga timmar i er fina park! Vi kommer garanterat besöka er igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *