Onsdag och halvtid i arbetsveckan. Tömde kameran på lite bilder igår så jag tänkte passa på att bjuda på några bilder från vår lilla kryssning med Birka.

Vi hade verkligen trevligt på kryssningen, jag måste erkänna att jag var lite skeptisk när vi möttes av ex antal svensexor och möhippor när vi checkade in. Men jag upplevde ändå kryssningen som lugn( förutom vid 4-tiden när det tydligen blev en liten efterfest i hytten bredvid). Det ska tydligen vara bättre att åka lör-sön om man vill undvika alla partymänniskor och det kan jag nog hålla med om. Söndagen var väldigt lugn.

Vi spenderade en hel del tid, både på lördagen och söndagen, på Terassen. Sveriges störta vinterträdgård med sol,bad och havsutsikt. Riktigt fräscht och jag gillade verkligen inredningen. Och duschen och bastun var så otroligt maffig med sin panormautsikt.

Högst upp på båten fanns en löparbana så där blev det ett par varv på söndagen. Otroligt vackert!

Vi var verkligen nöjda med vår kryssning. Det enda jag var lite besviken på var utbudet till Adam, framförallt när det gällande frukosten. Sen fanns det inte en enda skylt som hänvisade om maten innehöll gluten eller er, så jag var tvungen att springa och fråga om allt. Väldigt irriterande! Speciellt eftersom en del personal inte ens hade koll så de fick ringa och fråga. Känns ju sådär…

4 kommentarer till “Kryssning med Birka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *