I skrivande stund befinnet jag mig fortfarande på Sunwing Alcudia Beach och måste ge dem en stor eloge. Här är det rena himmelriket för den som äter glutenfritt. Ok, himmelriket kanske var att ta i men nästan. De har verkligen gjort det lätt för oss som letar glutenfria alternativ. Och personalen är helt fantastisk! Juan som jobbar i köket är en klippa, han fixar allt som man frågar efter( nästan). Så fort han eller någon annan i personalen ser att man kommer för att fråga något släpper han de allting hjälper till direkt.

Förutom att det finns tydliga skyltar med vad som är glutenfritt och inte, så finns det en hel stor avdelning med bara glutenfritt vid frukostbuffén. Så Adam kan gå dit själv och bara hämta, utan att behöva fråga oss allt. Det kallar jag lyx , i alla fall när man har ett barn som är glutenintolerant.


Så funderar ni på att åka utomlands i sommar och letar hotell kan jag varmt rekommendera detta hotell!

En kommentar till “Glutenfritt på Sunwing Alcudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *