Just det!

Har ju glömt bort att tipsa om det senaste som vi har buzzat här hemma via Buzzador:

Fruit & Oat Smoothie

Vi hittade dock bara den med Hallon, päron & aronia men Adam älskade den så denna kommer vi garanterat köpa igen! Supersmidigt att alltid ha med sig en i väskan när man är på språng!

De havrebaserade Fruit & Oat smoothies är supergoda och nyttiga. Dessutom är de helt fria från gluten, laktos, tillsatt socker och färgämnen. Tack vare den fiffiga pouch-förpackningen (för vuxna!), som är lätt att ta med och återförslutas, är det enkelt att få i sig ett bra mellanmål on-the-go. Förpackningen möjliggör förvaring i rumstemperatur, helt utan konserveringsmedel. Semper Fruit & Oat smoothies har en härlig konsistens som är lite krämigare och tjockare än vanliga dricksmoothies. Kommer i tre spännande smaker; Blåbär, äpple & mynta, Hallon, päron & aronia och Mango & passionsfrukt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *