Detta är ett sponsrat inlägg

Visste ni att det finns en barometern som visar på hur många kronor varje kalori kostar att bränna?

Motions- och träningsvärlden kan ofta framstå som en snårig djungel där nya, märkliga träningsmetoder dyker upp dagligen. Därför har Zmarta valt ut tio motionsformer av spridd karaktär för att du ska kunna se vilken som ger dig mest kaloriförbränning för pengarna. Du kan också jämföra prisnivåer för exempelvis utrustning och lektioner för de olika motionsformerna. Läs mer om Hälsoindex här.

Om Zmarta:

Zmarta är det nya smarta sättet att jämföra lån, försäkringar, kreditkort och sparande online och hitta de bästa alternativen för dina pengar.

Det är en ny finansiell tjänst – men vi är inga färskingar. Bakom står Zmarta Group med över 17 års erfarenhet av låneförmedling och tillhörande tjänster. En erfarenhet som gör att du alltid kan känna dig trygg och veta att du får den absolut bästa kompetensen, så att du kan välja det bästa erbjudandet för dina behov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *