Vi hann knappt packa upp väskorna från Mallis innan det var dags för nästa förväntansfulla äventyr, nämligen Stockholm Mini Marathon. Adam ångrade sig i sista stund men Alvin sprang. Själv dessutom( tidigare åt har vi fått springa bredvid men nu var han så pass stor så han skulle springa själv). Och fort gick det! 7:17 sprang han in på. 

Så stolt över denna lilla goding!

Givetvis hade han en liten hejarklack längs banan och på Stadion.

Sen blev det lite lunch inne i stan och jag kan faktiskt rekommendera ett besök till Jamies Italien vid Stureplan. De var väldigt serviceminded och ordnade med god glutenfri pasta till Adam. Han kunde faktiskt välja de flesta rätterna på barnmenyn, sånt uppskattas alltid!

2 kommentarer till “Stockholm Mini Marathon 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *