Inlägget innehåller affiliatelänkar

Dagens tips!

Dessa toastpåsar har ”räddat” Adams frukostar flera gånger hittills.

Alla ni som har celliaki eller har någon i sin närhet som har det vet hur noga man måste vara med allt. Små smulor varje kan göra större skada än vad man tror, så det gäller att vara noga. Vi har ex en egen brödrost hemma till Adam, där får bara glutenfritt bröd rostas. Men det jobbiga är när man ex sover borta hos någon eller bor på hotell. Där finns det ju oftast ( vissa hotell erbjuder gf brödrostar) ingen ”ren” brödrost. Och det är inte så överdrivet gott med en uppvärmd rostsmörgås.

 Så gissa om jag blev glad när jag fick tag på dessa. Så sjukt smidiga! Nu kan Adam få sina älskade hoppa-smörgåsar vart vi än åker. Egentligen ska man använda påsarna för att göra toast direkt i brödrosten och det funkade riktigt bra måste jag säga!

 

Direktlänk till påsarna finns här.

Och just nu är det dessutom fri frakt ( fram till midnatt) så nu kan man shoppa loss de ännu billigare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *