Alltså de senaste kvällarna har ju varit alldeles ljuvliga. Ljuset, värmen och alla kvittrande fåglar för verkligen underverk för kropp och knopp.

Det enda som saknas är att dela de med min lilla familj men snart så är de hemma igen. Äntligen. Herregud vas tomt, tyst och tråkig det är utan liv i huset.

För att inte längta ihjäl mig alltför mycket har jag förslit ta vara på all ”egentid”. Som att vara ute på PW, plocka hemma eller ligga i utesoffan och bara slappa framför datorn. Denna lilla hörna är absolut en av mina favoritplatser just nu.

Det är parasollet och det sista piffet som saknas. Köpte hem en alldeles underbar liten förvaringskorg som passar perfekt där ute ( och lika bra inne sen när vädret inte är på topp).

Har sett ett gäng olika leverantörer till dessa och i olika prisklasser men jag köpte min här ( adlink) och dessutom till ett riktigt bra pris. Varför betala mer för samma ( eller väldig snarlik ) produkt?!

Nä nu är det dags att hoppa upp ur sängen och ta tag i den näst sista arbetsdagen. Tänk att det snart är dags för en lång härlig semester!

2 kommentarer till “Den perfekta korgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *